Barcelona je v poslednom období spájaná s množstvom hráčov a zatiaľ posledným je Aymeric Laporte. Katalánsky denník Sport prináša informáciu o tom, že stopér Manchestru City vytvára tlak na svoj klub, aby ho pustil do Barcelony.

Laporte si je v každom prípade vedomý toho, že uskutočniť tento transfer bude nesmierne náročné kvôli zlej finančnej situácii katalánskeho klubu. Stopér vie aj o svojej cenovke, ktorú mu stanovil Manchester City, no stále je ochotný urobiť všetko, čo je v jeho silách, aby sa transfer na Camp Nou podaril.

Médiá tvrdia, že obranca môže byť súčasťou nejakej výmeny, ale zatiaľ nie je jasné, kto by mal byť jej súčasťou z kádra Blaugranas. V súčasnosti však platí, že obranca sa chce z Etihad dostať preto, lebo prišiel o svoju pozíciu v základnej zostave Pepa Guardiolu.

Na druhej strane je zrejmé, že Katalánci majú dobré vzťahy s Manchestrom City, keď v nedávnom období oznámili príchod Sergia Agüera a Érica Garcíu, dvoch bývalých hráčov The Citizens. Médiá okrem toho píšu, že ako Manchester City, tak aj Barcelona plánujú počas tohto leta prestavať svoj káder a dá sa očakávať, že kluby posilní, ale aj opustí vyšší počet hráčov.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-06-14 13:31:12
Aj ja chceem prooooosíiiiim
2021-06-14 13:34:44
Predať dvoch francúzov plus niečo doplatiť a bude