Martín Braithwaite počas tlačovej konferencie porozprával o nedávnych udalostiach, ktoré sa týkali predovšetkým kolapsu Christiana Eriksena.

"Stále sa cítim zasiahnutý touto situáciou, ale najdôležitejšie je to, že Christian sa má lepšie a preto sa aj ja cítim lepšie. Jeho zdravie je najdôležitejšie. Bol to strašný zážitok," pripustil útočník.

Braithwaite potvrdil, že sa s Eriksenom skontaktoval: "Veľa pre mňa znamená, že som sa mohol spojiť s Christianom prostredníctvom videohovoru a uistiť sa, že sa cíti lepšie. Po tom, čo sa v sobotu stalo, mi hlavou prebehlo všeličo, chcel som to z nej dostať."

30-ročný útočník bol hrdý na to, ako mužstvo zareagovalo, ale nedokázal vysvetliť, čo prinútilo hráčov, aby okolo Eriksena vytvorili hradbu, keď ho zdravotníci oživovali: "Ťažko povedať, ako sa to začalo. Bolo tak tak, že všetko prebiehalo prirodzeným spôsobom. Uvedomili sme si, že sa musíme postarať o Christiana a snažili sme sa urobiť všetko, čo bolo v našich silách," uviedol.

Braithwaite potvrdil, že Dánsko stálo pred rozhodnutím dohrať zápas proti Fínsku v ten večer alebo v nedeľu popoludní: "Už si nespomínam ako to presne bolo, myšlienkami som bol inde. Nebol to najlepší moment na odohranie zápasu," priznal.

Útočník zdôraznil, že sa chce čo najskôr vrátiť k tréningu: "Chcel som sa dnes vrátiť k tréningu pred zápasom s Belgickom, aby som trochu vypol, pretože keď sedím v izbe, hlavou mi víri množstvo myšlienok," uzavrel.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-06-14 14:32:16
?❤️