Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Neexistuje spôsob," Mundo Deportivo informuje, že Španielsko v Seville drvilo Švédsko, vytvorilo si množstvo príležitostí, ale nedokázalo streliť gól. Žiadny gól, veľké chyby a skvelý výkon Olsena mal vplyv na úvodný zápas. "Prijali by výmenu," denník píše, že Silva a Cancelo pozitívne vnímajú možný odchod do Barcelony a Barcelona by akceptovala výmenu za Dembélého a Sergiho Roberta. Pekný Messiho gól nestačil Argentíne na výhru nad Čile. "Neexistuje lepší spôsob na odchod," priznal Xavi Pascual po výhre v Lige Majstrov. Basketbalisti Barcelony majú v Palau matchball a dnes sa môžu stať majstrom Španielska.

"Dobrá inaugurácia... bez odmeny," Sport informuje, že reprezentácia Španielska bola futbalovo oveľa lepšia ako Švédsko, ale rozbila sa o múr Olsena. Absencia gólov potrestala mužstvo Luisa Enriqueho, ktoré si zaslúžilo vyhrať. Denník píše, že Barcelona zarobí na predaji svojich hráčov a za Konrada a Tobida môže získať 13,5 milióna eur. "Po ligu!" - mužstvo Jasikevičiusa chce rozhodnúť boj o titul v Palau.

"Dal som klubu svojho života všetko," cituje L'Esportiu fragment z rozhovoru s trénerom hádzanárov Barcelony Xavim Pascualom. Basketbalisti Barcelony stoja pred šancou na zisk titulu pred vlastným publikom a siahajú na double. Reprezentácia Španielska vstúpila na EURO smutnou remízou. 100 dní od víťazstva Laportu vo voľbách - obdobie zisku trofeje, sklamania, posilnenia, štrukturálneho zemetrasenia spojeného s auditom.

"Všetko dobre, až na góly," Marca informuje, že Španielsko hralo, kontrolovalo a dominovalo, no bolo neefektívne. Olsen bol veľkou postavou švédskej defenzívy po tom, čo domáci zaznamenali 17 striel. Časť publika vypískala Moratu. Na zlý stav trávnika sa sťažoval aj Luis Enrique. Slovensko zaskočilo Poľsko a ujalo sa vedenia v skupine. Schick strelil pekný gól z polovice ihriska. "Finále na začiatok," zápas Francúzska s Nemeckom bude súbojom posledných dvoch majstrov sveta. "Pracujeme, aby sa objavilo viac Valverde," report denník o cyklistike. Basketbalisti Barcelony majú matchball v súboji s Realom Madrid.

"Obliehanie bez gólu," AS vypočítal, že 75%-tné držanie lopty a 953 prihrávok nestačilo Španielsku na prelomenie švédskeho múru. Moratu vypískali. Zverenci Anderssona mali dve veľké šance. "Nie je to výhovorka, ale ihrisko nepomohlo," povedal Luis Enrique. Cristiano začne turnaj posilnený, pretože hviezdu chce vidieť až 60 000 fanúšikov. Neuer čelí veľkej trojke ofenzívneho Francúzska. Denník píše, že buď Real odohrá hrdinský zápas, alebo Barcelona bude v Palau oslavovať titul po sedemročnej prestávke.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-06-15 16:07:02
L.Enrique doplatil na to,ze nevzal Ramosa on by iste nejaku tu penaltu vyrobil...