Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Chcem hrať pre Koemana," Mundo Deportivo cituje Depaya, ktorý vysvetlil, že jeho budúcnosť je v Barcelone a dohoda s katalánskym klubom je otázkou hodín. "Čoskoro budú ďalšie správy," oznámil Holanďan, ktorý chce zmluvu len na 2 roky. Mahrez, Laporte, Cancelo a Silva sú možnosťami do budúcnosti. Na vrchu titulky: Sergio Ramos dnes oficiálne oznámi svoj odchod z klubu. Legenda Los Blancos sa zúčastní tlačovej konferencie po 16 rokoch a 22 trofejach v tíme Los Blancos. Locatelli a Immobile zabezpečili Taliansku postup do osemfinále EURO. Pau Gasol naznačil, že nezostane v Barcelone. Futsalisti Barcelony porazili Palmu 6:4 a postúpili do ligového finále.

"Chcem hrať pre Koemana," Sport predstavil výrok Holanďana, ktorý naznačil, že už má dohodu s Barcelonou. "Čoskoro bude všetko potvrdené," vyhlásil. Koeman má z príchodu Depaya radosť a potvrdil, že takmer všetko je hotové. "Žijem sen," priznal Éric García. "Nezvažujem, že Leo môže odmietnuť," povedal Laporta, ktorý si myslí, že predĺženie zmluvy s Messim je blízko. Laporta uviedol, že klub uskutoční výmeny hráčov. Barcelona chce presvedčiť Gasola, aby zostal v klube. Real Madrid oznámil odchod Sergia Ramosa z klubu.

"Je legendou" - L'Esportiu píše, že Pau Gasol prekonal všetky očakávania týkajúce sa jeho návratu do Barcelony a po 20-ročnej odmlke vyhral titul. Basketbalista chce po Olympiáde ukončiť kariéru, ale Barcelona verí, že sa mu ho podarí presvedčiť, aby pokračoval ďalej. Navarro potvrdil, že s Gasolom hovoril, ale možnosť ďalšieho pokračovania v kariére bude náročná. Laporta povedal, že neočakáva, že Messi odmietne predĺžiť zmluvu. Prezident potvrdil, že rokovania prebiehajú dobre a očakáva, že už čoskoro bude môcť povedať niečo dobré. Taliani postúpili do osemfinále EURO. Turci sú takmer mimo turnaj a Rusko je ešte stále v hre. Futsalisti Barcelony porazili Palmu po predĺžení 6:4, hoci do prestávky prehrávali 0:2. Reus vyhral pohár v stolnom tenise. Laia Palau napíše históriu na európskom šampionáte. Stuani povedal, že Girona má postup na dosah, ale ešte nepostúpila. Mallarach, Aleksić, Bodegas a Coimbra zostanú v Barcelonete.

"Odchádza legenda," Marca informuje, že Sergio Ramos oznámil svoj odchod z Realu Madrid po 16 rokoch a 22 získaných trofejach. Tituly obrancu sú predstavené na žltej lište na pravej strany titulky. Na spodku titulky sú včerajšie výsledky a program dnešných zápasov EURO. "Naši stopéra zjedia Lewandowskeho," povedal Ferran Torres.

"Odchádza legenda," AS informuje, že Real oznámil odchod Sergia Ramosa. Dnes sa uskutoční rozlúčka hráča za účasti Florentina Péreza. Ramos odohral 671 zápasov za 16 sezón, strelil 101 gólov a získal 4 Ligy Majstrov. "Môžem hrať s Moratom," povedal Gerard Moreno a dodal, že Villa je pre neho vzorom. Denník informuje o koncerte Balea, ktorý prihral na dva góly, odohral skvelý zápas, hoci nepremenil pokutový kop. Taliani naďalej šalejú a zaznamenali ďalší výborný zápas. Španielske basketbalistky obhajujú titul na Majstrovstvách Európy, aj keď sú oslabené kvôli Covidu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.