Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Depay: gól a osemfinále," prestupový cieľ Barcelony strelil gól na 1:0 z pokutového kopu a vytvoril gólovú akciu na 2:0. Koeman ho sledoval z tribúny a Holandsko postúpilo z prvého miesta v skupine. Rozhovor s Pedrim: "Vytráca sa futbal z ulice, teraz je to skôr fyzické." Trpké zbohom - Ramos odchádza ubolený: "Keď som akceptoval ponuku, povedali mi, že už neplatí." Messi VS Suarez v hre o veľa. Argentína a Uruguaj sa stretnú v noci v búrlivom súboji. Rafa vynechá Wimbledon aj Olympiádu. Chce chrániť svoje telo.

"Vybudujeme skvelé mužstvo," Koeman je v Holandsku a pre denník poskytol krátky rozhovor: "Pracujeme na mužstve, ktoré bude konkurencieschopné, som presvedčený, že káder bude silnejší ako pred rokom." "Messi musí zostať v Barcelone, dúfam, že sa rýchlo vyrieši záležitosť s predĺžením zmluvy. Myslím si, že je to možné." Prvé rokovania s Ilaixom. Sergi, nový tréner rezervy. Chladná rozlúčka s Ramosom s narážkou na Péreza: "Chcel som zostať, ale povedali mi, že ponuka už neplatí." Luis Enrique sa drží svojho plánu - tréner si v zápase s Poľskom udrží základnú zostavu. Depay kľúčový pri výhre Holandska. Nadal vynechá Wimbledon aj Olympiádu.

L'Esportiu dnes píše, že Barcelona pracuje na predĺžení zmluvy s Ilaixom Moribom o 5 rokov. Vie, že hráč chce zostať a považuje ho za prioritu. Nechce riskovať, že finančne lepšie ponuky budú komplikovať rokovania. Sergi Barjuan nahradí Garcíu Pimientu na lavičke rezervy. Sergio Ramos odchádza z Realu a tvrdí, že nestihol predĺžiť zmluvu včas. Kandidatúra Barcelony a Pyrenejí v nových rukách. Od januára 2022 bude prilba povinná pre všetkých hokejbalové súťaže v katalánskej federácii. Depay potiahol Holandsko do osemfinále. Postúpila aj Beliga.

"Prázdnota, ktorú zanechal," Sergio Ramos, ktorý je stále bez klubu, odchádza z Realu: "Hovorím dovidenia, vrátim sa." "Nechal som tu svoju dušu, nikdy som nechcel opustiť Real." "Keď som akceptoval ponuku, klub mi povedal, že už naplatí." Belgicko otočilo zápas. Laporte: "To, čo mi dalo Španielsko sa v Francúzskom nedá porovnávať." Nadal vynechá Wimbledon aj Olympiádu.

"Hovorím dovidenia, vrátim sa," Sergio Ramos sa lúči s Realom Madrid počas slávnosti, na ktorej vysvetlil príčiny odchodu: "Problém s financiami tu nebol, prijal som ponuku, ale povedali mi, že už neplatí," povedal. Busquets môže hrať proti Slovensku. Kapitán absolvoval karanténu bez prekvapení, ale potrebuje ešte negatívny test. De Bruyne zabezpečil Belgicku postup. Jeho gól zavŕšil obrat. Nadal vynechá Wimbledon aj Olympiádu. "Je to správne rozhodnutie, aby som si predĺžil kariéru," argumentoval. Bielorusky porazili Španielky na Majstrovstvách Európy po hode v poslednej sekunde.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
daVinci Premium
2021-06-18 11:05:21
Rád by som teraz vedel názor najmúdrejších z Realu čo sem radi chodia trollovať na to, že čo ich klub bez chrbtovej kosti spravil z ich najväčším srdciarom. Možeš sa aj rozkrájať pre klub a on ti dá kudlu do čreva. Iker ako ďaľší srdciar mal rovnaký osud.