Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Morata a desiati ďalší," Mundo Deportivo píše, že Španielsko hrá o všetko. La Roja je povinná poraziť Poľsko, aby si zachovala šancu na postup do osemfinále. Luis Enrique stále verí svojej deviatke. Vracia sa Busquets, ktorý mal negatívny výsledok testu na koronavírus a pripojil sa k tímu. "Potvrdili Luisa Cortesa," denník informuje, že niektoré futbalistky spochybňovali trénera, ale klub uhasil oheň a tréner si udrží pozíciu.

"Morata a desiati ďalší," aj Sport cituje Luisa Enriqueho. "Len Harry Kane strelil viac gólov pri nižšom počet odohraných reprezentačných zápasov ako Álvaro." Španielsko je po víťazstve Švédska povinné vyhrať nad Poľskom, aby si neskomplikovalo EURO. Busquets sa už vrátil do reprezentácie. Pjanić je na ceste do Juventusu na hosťovanie. Robert Moreno bol predstavený v Granade a tréner chce získať Aleñu. Higgins predĺžil zmluvu s Barcelonou do roku 2024. Na vrchu titulky: žensky tím Barcelony žiadal o prepustenie Lluisa Cortesa. Denník tvrdí, že o prepustenie trénera z funkcie požiadali kapitánky mužstva.

"Hra o všetko," L'Eportiu píše, že Laporta zajtra na zhromaždení socios compromisarios požiada o schválenie Bartomeuovho rozpočtu, pretože ak sa tak nestane, úplne by to zablokovalo klub vzhľadom na krehkú finančnú situáciu. Prezident následne navrhne schválenie úveru vo výške 525 miliónov eur na zabezpečenie rozpočtu a reštrukturalizáciu dlhu. Denník píše o zlej atmosfére medzi trénerom Cortesom a futbalistkami Barcelony. Klub sa snaží vyriešiť túto krízu. Cortes vraj od futbalistiek vyžaduje veľmi veľa. Škótom chýbal v zápase proti Anglicku gól. Španielsko hrá o všetko s Poľskom, už aj so Sergiom Busquetsom, ktorého má Luis Enrique k dispozícii.

"Morata a ďalších 13 000" - Marca informuje, že Luis Enrique potvrdil Moratu v základnej zostave a útočník žiada o podporu na La Cartuja. Víťazstvo by Španielsku zabezpečilo postup do osemfinále a vyradilo by Lewandowskeho. Tréner pripravuje zmeny, v rámci ktorých sa má Gerard Moreno objaviť v základe. Švédsko vyvíja tlak na Španielsko. Favorit sa vracia na scénu - Francúzsko hrá s Maďarskom. Cristiano čelí svojej nočnej more - Nemecku. Denník tvrdí, že novým 'šéfom' Realu bude Casemiro. Klub ho po odchode Ramosa vidí ako referenčný bod. Socios môžu zachrániť Barcelonu pred konfliktom vo veci Superligy. Španielske basketbalistky zvíťazili nad Švédkami. Pablo Laso zostane v Reale ďalšie 2 roky.

"Deviatky majú hlas," AS verí, že Španielsko v zápase proti Poľsku vsadí pri hľadaní gólov na Moratu a Morena. "Nastúpime s Álvarom a desiatimi ďalšími," povedal Luis Enrique. Hrozbu zo strany súpera predstavuje Lewandowski. Anglicko sklamalo, ale je jednou nohou v osemfinále. "Tlak na Varaneho," Real verí, že Francúz neprijme ponuku a odíde. Alonso pozdvihol hlavu a na tréningu Formuly 1 bol štvrtý. "Španielsko straší," basketbalistky porazili Švédky 76:55 a Ndour zažiarila s 22 bodmi a 13 doskokmi. Márquez sa cíti dobre a ráta s víťazstvom na MotoGP v Nemecku.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.