Leo Messi na Copa América opäť ťahá Argentínu, čím potvrdzuje, že aj vo vyššom veku dokáže urobiť na trávniku rozdiel. Argentínec bol v noci v zápase s Uruguajom opäť rozhodujúci, keď prihral na jediný gól zápasu. V prvom stretnutí zas otváral skóre.

Argentína v noci vyhrala dôležitý zápas skupiny B nad Uruguajom výsledkom 1:0 po góle Guida Rodrigueza, na ktorý prihral kapitán Albicelestes. Messi si prezval loptu po rohu rozohranom na krátko a poslal center na zadnú žrď, kde už čakal Rodriguez. Víťazstvo pred Argentínu znamená veľa, pretože je na priebežne prvom mieste a o krok bližšie k postupu do štvrťfinále.

Útočník Barcelony nikdy nevyhral Copa América a mnohí tvrdia, že tento rok má poslednú šancu túto negatívnu sériu zlomiť. Ak chce Argentína túto trofej získať, opäť sa však musí spoľahnúť na výkony Lea Messiho, aby ich talizman Albicelestes potiahol za slávou.

Pri pohľade na Messiho výkony z prvých dvoch zápasov na turnaji je možné usúdiť, že Messi hráva takmer vo svojej najlepšie forme. V každom prípade musí ešte pridať, aby zavrel ústa kritikom. Tí však stíchnu až vtedy, ak Messi s Argentínou získa nejakú hodnotnú trofej. Napríklad Copa América.

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2021-06-19 14:17:41
Doteraz ťahal koč v Barce,teraz ťaha voz s Argentinou...
Dufam,ze mu zdravie vydrzi a dokaze to - pre seba, inym uz nema co dokazovat.
2021-06-19 14:39:09
Z Messiho mám pocit, že on tak to skvěle může hrát i do 38 let např., protože stále je skvělý a nad ostatními.
Bohužel mám taky pocit, že dobrovolně prostě odejde někam do USA, ale s takovou je tam bude tahat do 40.