Ousmane Dembélé sa v zápase proti Maďarsku zranil. Francúzsky L'Equipe tvrdí, že krídelník Barcelony na prebiehajúcom európskom šampionáte dohral.

Dembélé sa v poslednom zápase francúzskej reprezentácie na EURO2020 proti Maďarsku objavil na trávniku v 57. minúte, keď nahradil Rabiota. Už o 30 minút neskôr ho však musel vystriedať Lemar, pretože krídelník Barcelony sa zranil. Didier Deschamps po zápase uviedol, že Dembélé bol silno nakopnutý do stehna, kvôli čomu nemohol pokračovať v hre. Dodal však, že táto situácia ho neznepokojuje. Vedelo sa, že v poslednom skupinovom zápase nebude môcť nastúpiť.

L'Equipe v každom prípade tvrdí, že problém hráča je vážnejší, než sa očakávalo. Dembélé má totiž aj svalové problémy na pravej nohe a výprava Francúzska sa obáva toho, že bude pauzovať minimálne 3 týždne, čo znamená, že EURO2020 by sa pre neho skončilo. To predstavuje problém aj pre Barcelonu, ktorá sa s hráčom snaží predĺžiť zmluvu, ale samotný hráč to doteraz nebol ochotný urobiť. V súvislosti s tým sa Barcelona spoliehala na to, že Dembélé sa na Majstrovstvách Európy predstaví v dobrej forme, aby ho počas leta mohla prípade dobre predať. Teraz však záujemcov bude menej, čo celú situáciu môže skomplikovať.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2021-06-21 11:31:28
Asi by som ho predal a ak sa ukáže Collado v príprave tak Dembelého by mohol nahradiť práve on
2021-06-21 11:35:05
Už je toho dost (zranění a hamiznost), snad se podaří ho rozumně prodat.