Robin Gosens predvádza na Majstrovstvách Európy výborné výkony a pritiahol pozornosť mnohých klubov. Vrátane Barcelony. Katalánci sa snažia získať talentovaného futbalistu Atalanty, o ktorého bojujú s Realom Madrid.

Robin Gosens

Sport1: Futbalista Atalanty hrá na EURO výborný turnaj a aj v zápase proti Portugalsku predviedol fantastický výkon. Zmluvu s Atalantou má platnú do roku 2023, takže taliansky klub ho musí predať teraz, aby na jeho odchode zarobil čo najviac. Jeho cena je približne 35 miliónov eur, čo si Katalánci nemôžu dovoliť vyplatiť, no napriek tomu sa skontaktovali s agentom nemeckého reprezentanta. Gosens by na súboj mohol vyzvať Jordiho Albu a klub by tým pádom opustil Junior Firpo.

Bryan Bugarin

Mundo Deportivo: Barcelona a Real Madrid majú záujem o hráča, ktorý sa stal MVP na tohtoročnom turnaji LaLiga Promises. Barcelona vedie rokovania s 12-ročným mladíkom, ktorý na turnaji strelil 9 gólov.

Loi Llorens: O tomto hráčovi sa hovorí už týždne, bol dokonca v Barcelone za Rourom a Altimirom. Teraz sa všetko zmenilo, pretože Real mu ponúka viac peňazí, takže dotiahnuť prestup do konca bude náročné, hoci Katalánci na operácii usilovne pracovali.

Georginio Wijnaldum

Sport: Agent hráča priznal, že viedli rokovania s Barcelonou, ktoré boli v pokročilej fáze. Podľa jeho názoru je prestup ako do Barcelony, tak aj do PSG veľkou výzvou. O Wijnalduma mali záujem aj Bayern a Inter, ktorý má však finančné problémy. Leonardo a Pochettino hovorilo s hráčom a opísali mu jeho úlohy v tíme. Nakoniec ho presvedčili k prestupu do Parku Princov.

zdroj: sport1 mundodeportivo sport.es ESPN
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-06-22 08:54:09
"Jeho cena je približne 35 miliónov eur, čo si Katalánci nemôžu dovoliť vyplatiť". Pri čítaní tejto vety ma až pichlo pri srdci.
2021-06-22 14:38:11
Sleduje niekto Atalantu? Ako je na tom Gosens s utocenim a hrou na kridle?