Joan Laporta je v prezidentskom úrade niečo vyše 100 dní a jeho prezidentovanie začína prinášať výsledky. Novými posilami sa stali Kun Agüero, Éric García či nedávno aj Memphis Depay. Madridský denník v každom prípade tvrdí, že Laporta rúbe vyššie - oblečie si dres Blaugranas na seba aj Cristiano Ronaldo?

Prijal by Cristiano Ronaldo ponuku zahrať si v drese Barcelony po boku Lea Messiho? Jeho agent Jorge Mendes ho o záujme katalánskej Barcelony zatiaľ neinformoval formálne. Barcelona však Ronalda môže získať len v rámci výmeny hráčov s Juventusom. Do hry vstupujú Antoine Griezmann, Sergi Roberto či Philippe Coutinho. Čo sa týka platových podmienok v prípade Portugalčana, to je otázne. Vylúčené totiž nie je ani hosťovanie. Na druhej strane ak z tímu odíde niekoľko hráčov, Barcelona bude mať väčšie možnosti na to, aby pokryla mzdu 36-ročného útočníka.

V každom prípade je jasné, že pôjde o nákladnú operáciu, no na druhej strane by fanúšikovia minimálne z marketingového pohľadu snahu Laportu ocenili. Mať Ronalda a Messiho v jednom tíme totiž pritiahne záujem celého futbalového sveta. Laportov nápad, ktorý je takmer nemožné uskutočniť, sa v Barcelone stretol s veľmi pozitívnym ohlasom. Ak sa to prezidentovi Barcelony skutočne podarí, pôjde o geniálny ťah.

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

20 komentáre
jirkam Premium
2021-06-22 09:53:51
Těžko Anežko,popřel by sám sebe
2021-06-22 09:56:34
Nemožné