Budúcnosť Sergiho Roberta je neistá. Doteraz médiá písali predovšetkým o jeho odchode z klubu a medzi vhodné možnosti patril transfer do Manchestru City. Madridský denník Marca však dnes priniesol informáciu o tom, že klub chce so Sergim Robertom nakoniec predĺžiť zmluvu do roku 2024.

Odchovanec La Masie zatiaľ žiadnu oficiálnu ponuku nedostal, ale už vie o plánoch Barcelony. Denník píše, že Barcelona chcela spočiatku predĺžiť zmluvu s hráčom len o jednu sezónu a oznámila to aj jeho agentovi, no zároveň sa mu snažila pohľadať nového zamestnávateľa. Katalánci za predaj očakávali približne 25 miliónov eur, ale boli ochotní začleniť hráča aj do výmeny.

Marca každopádne tvrdí, že takúto sumu za Roberta nie je ochotný zaplatiť žiadny klub. Zdá sa, že o hráča nemá záujem už ani Manchester City. V takejto situácii je predĺženie zmluvy so záložníkom nevyhnutné, aby o rok nemohol odísť zadarmo. Jeho plat sa v každom prípade zníži. Je možné, že o rok ho bude jednoduchšie predať. Pritom pred rokom mala Barcelona za Roberta na stole ponuku vo výške 60 miliónov eur.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

26 komentáre
2021-06-28 15:02:26
Tak toto nieeeeeeeeee....
2021-06-28 15:02:44
to snáď nie je pravda...