Dánsky stredopoliar podáva výborne výkony aj na Európskom šampionáte, čo neuniklo pozornosti najlepších klubov v Európe. Sampdoria v každom prípade varuje, že predaj svojho hráča nezvažuje.

Mikkel Damsgaard, 20-ročný futbalista Sampdorie sa ocitol v hľadáčiku Barcelony aj AC Milána, ale jeho zamestnávateľ trvá na tom, že nie je na predaj. Médiá pritom píšu, že cenovka hráča je v súčasnosti na úrovni 50 miliónov eur. Odkiaľ by však Barcelona vzala financie na tento transfer, je otázne.

Prezident Sampdorie Massimo Ferrano pre GR Parlamento uviedol: "Neviem, akú má momentálne hodnotu, pretože nie je na predaj. Stále si ho pevne držíme a pomôžeme mu v rozvoji, pretože na konci chceme dosiahnuť zdravý zisk. Pokiaľ ide o mňa, má hodnotu medzi 30 až 50 miliónmi eur. Má talent a dotiahne to ďaleko," povedal.

Sampdoria pritom získala Damsgaarda v septembri 2020 z Nordsjaelland za 6,75 milióna eur. Počas premiérovej sezóny v Taliansku odohral 35 zápasov a zaznamenal v nich 2 góly a 4 asistencie.

zdroj: goal.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-06-30 10:03:18
To že sa ukázal na eure je pekné, ale zase to nie je veľká hviezda aj v Sampdorii, pre takého hráča by bol moc veľký krok vpred v jeho kariére a mohol by byť u nás veľký prepadák lebo Barcelona je inde ako Sampdoria, aj by bol na neho veľký tlak a aj tak si ho nemôžme ani dovoliť
2021-06-30 10:30:45
Hrač odohra par dobrych zapasov a ma cenu 50m a naši talenty od 5do 10m to je zauimave