Barcelona chce, aby Martín Braithwaite opustil počas leta klub a teraz sa na prestupovom trhu objavila reálna príležitosť, aby sa tak stalo. Madridský denník Marca informuje, že o Dána má veľký záujem Valencia.

Barcelona by chcela zarobiť na predaji útočníka, ktorého chce mať v tíme José Bordalas. Navyše, tréner zvažoval jeho kúpu už vtedy, keď pôsobil v Getafe. Teraz začína nový projekt vo Valencii a na zoznam želaní pridal aj Braithwaitea. Los Che pritom nekúpili žiadneho hráča už viac ako 600 dní - naposledy mužstvo posilnil Correa začiatkom septembra 2019. Odvtedy klub získal hráčov len na hosťovanie, takže aj v tomto prípade je veľmi pravdepodobné, že Valencia sa pokúsi získať Braithwaitea len na hosťovanie.

Po odchode Gameira má Valencia v kádri už len troch útočníkov. Maxi Gómez je sprístupnený na prestupovom trhu, Sobrino sa vracia z hosťovania v Cádize a zrejme si sadne na lavičku náhradníkov, a Manu Vallejo pod vedením Javiho Garcíu nedostával veľa šancí, objavoval sa najmä v koncovkách zápasov. Klubu záleží na tom, aby mužstvo získavalo dobré výsledky a kvalifikovalo sa aj do európskych pohárov. Z tohto pohľadu je veľmi dôležité získať útočníka, ale problémom môže byť jeho cena. Nemôžeme zabúdať, že Barcelona má záujem o Josého Gayu, takže rokovať sa nakoniec môže aj o výmene.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-06-30 13:47:28
To bylo blaho, kdyby se podařila výměna Martin za Gayu :-) Osobně bych preferoval Grimalda, ale aspoň Gaya. Nutně potřebujeme někoho do rotace s Albou a nebude dlouho trvat a někoho, kdo ho nahradí natrvalo. Škoda, že není Gaya o trochu ještě mladší, protože kdyby jednou nahrazoval Albu, tak už bude před třicítkou.
2021-06-30 13:57:21
Nikam, vemte si Messiho a postavit to celé na bohovi Braithwaitovi. Nebude se litovat.