Barcelona sa zúfalo snaží predať Philippeho Coutinha alebo ho aspoň poslať na hosťovanie, hoci záujemcov o jeho služby nie je veľa. Denník Tuttosport v každom prípade ubezpečuje, že Brazílčan môže prestúpiť aj do Milána.

Záložník sa v súčasnosti zotavuje zo zranenia kolena a jeho agent sa mal skontaktovať s Milánom, aby preveril možnosť transferu do Milána na základe hosťovania. Taliani sa v budúcej sezóne predstavia aj v Lige Majstrov, takže pre Coutinha ide o zaujímavú možnosť. Klub zároveň potrebuje posily, pretože  Çalhanoğlu prestúpil do Interu. Podľa informácií talianskeho denníka má však Miláno záujem aj o Jamesa Rodrígueza z Evertonu.

V Anglicku na druhej strane ubezpečujú, že stále existuje možnosť odchodu Coutinha do Leicestru. Záložník by sa chcel vrátiť do Liverpoolu, ale táto možnosť je prakticky vylúčená. Isté je len to, že ako klub, tak aj hráč, usilovne pracujú na vyriešení súčasnej situácie. Keby totiž nakoniec zostal na Camp Nou, v tíme Ronalda Koemana by nezohrával dôležitú úlohu.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-07-04 07:20:56
Bože, nech sa to vyrieši...
2021-07-04 09:16:59
Radšej by som ho chcel v Interi, keďže tam už hral. Ak nie tam, tak na mieste vedenia by som preferoval PL. Tam možno Cou obživne a možno sa aj lepšie predá.