Barcelona sa stále musí rozhodnúť, ako bude vyzerať obsadenie brankárskeho postu v nasledujúcej sezóne. Klub zvažuje rôzne možnosti a podľa katalánskeho denníka Sport športové riaditeľstvo klubu venuje veľkú pozornosť Alexovi Remirovi.

V prípade odchodu Neta by Katalánci mohli vsadiť na Iñakiho Peñu, ale zároveň by na prechodné obdobie mohli získať skúseného brankára. Mladí hráči sa síce zdajú byť oveľa perspektívnejší z pohľadu budúcnosti, ale klub sleduje aj situáciu Remira, ktorý má zmluvu s Realom Sociedad do roku 2023. Gólman sa k Realu Sociedad pripojil zadarmo z Athletic a v súčasnosti je prvým brankárom. Klub by ho chcel udržať, ale doteraz sa s ním nedokázal dohodnúť, kvôli čomu je možné, že o rok bude Španiel ponúknutý na predaj. Barcelona si na ňom cení jeho efektivitu a mladý vek, hoci je zrejmé, že jednotkou v bránke na Camp Nou by zostal Marc-André ter Stegen.

Katalánsky denník Sport okrem toho informuje, že Zacarias Ghailan má veľmi blízko k predĺženiu zmluvy s Barcelonou a postupom z juvenil do Barcelony B. Hneď ako podpíše novú zmluvu, pripojí sa k tréningu so svojimi spoluhráčmi. V podobnej situácii sa ocitol brankár Coke Carrilo a záložník Franc Angong. Obaja by sa v budúcej sezóne mali predstaviť pod vedením Sergiho Barjuana.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-07-13 21:03:39
Načo máme míňať peniaze na brankára keď máme Peňu a Arnaua plus potrebujeme ešte iné posty riešiť
2021-07-13 21:29:28
Načo máme zbytočne kupovať dvojku keď v klube je iňaki peňa