Najväčšia pozornosť sa z pohľadu prestupových špekulácií súvisiacich s Barcelonou venuje trojici Griezmann, Coutinho, Dembélé.

Griezmann, Coutinho, Dembélé

Sport: Griezmann a Coutinho musia opustiť klub za každú cenu a Dembélé je v súčasnosti zranený, takže klub s ním chce predĺžiť zmluvu, aby o rok neodišiel zadarmo. Ak nebude súhlasiť so znížením platu, klub ho pošle na tribúnu, pretože Barcelone ide predovšetkým o zníženie výdavkov na mzdy. Všetko poukazuje na to, že Griezmann sa vráti do Atlética. Situácia Coutinha je o niečo komplikovanejšia, ale Barcelona nemení názor a chce mu nájsť nový klub. Dembélé si na druhej strane uvedomuje, že aj keby mohol odísť zadarmo a vyliečiť si zranenie, o rok to bude mať ťažšie pohľadať si nový klub, ak celú sezónu presedí na tribúne. Francúzsky krídelník nemal ďaleko k odchodu z klubu v rámci výmeny, ale neskôr sa v priebehu európskeho šampionátu zranil, čo Barcelone prekazilo plány.

Dembélé

Mundo Deportivo: Mateu Alemany a Ramon Planes chcú hovoriť s agentmi hráča a povedať im, že klub počíta s Dembélém aj naďalej a ponúkne mu nový kontrakt. Barcelona v mladíka verí a je si dobre vedomá toho, že počas tohto leta za neho žiadny klub nezaplatí vysokú sumu. Ale ak Francúz odmietne podpísať novú zmluvu, nebude hrať.

Griezmann

Alex Silvestre: Francúz v uplynulej sezóne akceptoval zníženie platu, ktorý mu bude kompenzovaný v priebehu šiestich rokov. Je tu však jedna podmienka: v prípade odchodu musí Barcelona vyplatiť Griezmannovi to, čo mu dlží, ešte pred jeho odchodom.

Coutinho

Mundo Deportivo: Barcelona sa hráčovi už viac ako mesiac a pol snaží nájsť nový klub, ale doposiaľ neúspešne. Mnohé kluby totiž pochybujú o zápasovom rytme hráča, pretože Brazílčan bol kvôli zraneniu mimo hru dlhé mesiace.

Príchod záložníka

Mundo Deportivo: Posilnenie stredu poľa je pre Barcelonu prioritou, či už prostredníctvom výmeny s Griezmannom, alebo iným spôsobom.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es El Chiringuito
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-07-16 16:00:32
Keď budeme musieť griezmannovi vyplatiť peniaze tak je jedno či zaostane alebo pôjde preč aj tak tie peniaze dostane .. no my nemôžeme robiť nič len čakať čo sa udeje
2021-07-16 16:43:31
Za Griezmanna , Coutinha a Dembeleho sa vyhodili obrovské peniaze z predaja Neymara a teraz je nutné sa ich počas jedného prestupového obdobia zbaviť všetkých troch.....tomu sa povie vydarený nákup