Barcelona neúnavne pracuje na prestupoch a posilňovaní kádra prvého tímu Blaugranas. Okrem iného sa snaží speňažiť Antoine Griezmanna, ale nedarí sa jej to. Výmena Saúl - Griezmann sa totiž nekoná, nakoľko Saúl požadoval privysoký plat a Barcelona zas peniaze od Atlética Madrid. Médiá v každom prípade prichádzajú s novinkou.

Novinári totiž tvrdia, že Katalánci majú alternatívu a tou je výmena Griezmanna za Paula Dybalu. Vedenie klubu sa všemožne snaží dostať Francúza z Camp Nou kvôli jeho extrémne vysokému platu. L'Equipe tvrdí, že v prípade výmeny Griezmann - Dybala sú rokovania ešte len na samotnom začiatku, no kluby majú medzi sebou veľmi priateľské vzťahy, čo je všeobecne známe.

Katalánci však z finančných dôvodov nemajú na výbor, Griezmanna musia počas leta dostať z klubu, pretože nemajú financie na to, aby si jeho služby mohli dovoliť utiahnuť. V uplynulej sezóne pritom francúzsky útočník nehral vôbec zle. Dybala na druhej strane kvôli zraneniu kolena vynechal v uplynulej sezóne 18 zápasov. Či si na seba v nadchádzajúcej sezóne oblečie dres Blaugranas, to je ťažká otázka.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2021-07-20 20:15:59
Dybala je Coutinho na ľavo. Potrebujeme 9, stopéra, záložníka alebo náhradu za Albu
2021-07-20 20:27:35
Fabrizio Romano pred 7h:
Both Juventus and Barcelona sources are now denying any contact for a potential swap deal between Antoine Griezmann and Paulo Dybala. ? #FCB #Juve

Juventus are waiting for Dybala agent to arrive in Italy in the next weeks to re-open talks on his new contract. ??