FC Barcelona dnes odohrá prvý prípravný zápas sezóny proti Gymnástic Tarragona. Pred samotným zápasom poskytol rozhovor Riqui Puig, ktorého veľmi teší návrat fanúšikov na tribúny.

"Mám veľkú radosť, nevedel som sa dočkať návratu na trávniky. Je pravda, že futbalisti nemajú dlhú dovolenku, ale tento rok sme mali mesiac a pol voľno. Teraz som nadšený z toho, že môžem opäť vidieť mojich spoluhráčov v tréningovom centre a robiť s nimi to, čo máme najradšej."

"Máme mesiac na to, aby sme sa pripravili na ligu, tvoríme tím s ambíciami, ktorý chce vyhrávať zápasy. V mužstve je mnoho mladých hráčov, chceme získať mnoho trofejí a nevieme sa dočkať začiatku La Ligy."

"Čakáme na tento zápas a predovšetkým ja. Po poldruha mesačnej prestávke je pekne sa vrátiť a chytiť zodpovedajúci rytmus. Sme nadšení predovšetkým z toho, že na tribúnach budú fanúšikovia. Myslím si, že na štadión by mohlo prísť okolo 50% fanúšikov, máme z toho radosť."

"Memphis Depay je veľmi dobrý hráč, počul som o ňom veľa pozitívnych názorov a verím, že bude našou posilou. Je útočníkom na európskej úrovni, môže nám dať veľa. Mám radosť, že s ním budem môcť hrať a spoločne vyhrávať trofeje."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-07-21 14:19:35
Joooo? Myslis? :D
2021-07-21 14:22:13
Aspoň nebude sám na tej tribúne.