Ronald Koeman na začiatku sezóny pracuje predovšetkým s mladými hráčmi, ktorí sa trénerovi môžu ukázať v dobrom svetle počas tréningov aj prípravných zápasov. Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Holanďanovi padol do oka najmä jeden futbalista.

Hovoríme o Yusufovi Demirovi, ktorý prišiel do Barcelony len teraz v lete na hosťovanie z Rapidu Viedeň, na ktorého má Barcelona aj predkupné právo. Katalánsky denník tvrdí, že práve Demir ohúril trénerský štáb Ronalda Koemana najviac. V dnešnom zápase proti Gymnàstic sa Demir ocitol dokonca v základnej zostave.

Koeman ho môže využiť v rôznych úlohách ako ofenzívneho záložníka či krídelníka. Za mienku stojí aj to, že Demir má aj napriek mladému veku za sebou debut v seniorskej reprezentácii Rakúska a za Rapid Viedeň odohral už 38 zápasov vrátane európskych pohárov či národnej ligy. Barcelona má pritom možnosť kúpiť hráča za 10 miliónov eur. Koeman ho bude môcť testovať a nielen jeho. Do hry sa dostane veľa mladých hráčov, predovšetkým ofenzívnych a to vzhľadom na dovolenky či zranenia hráčov prvého tímu z tejto formácie.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-07-21 20:42:24
Snád dostane viac príležitostí. Žeby hneď do prvého tímu?
2021-07-21 21:08:10
Tak ak potvrdi svoju kavlitu, tak to bude dalsi nakup ala Pedri