Joan Laporta ako prezident FC Barcelona priznal, že predaj Antoine Griezmanna je reálny, ale klub je v tejto situácii veľmi pokojný. Existuje možnosť, že francúzsky útočník počas leta odíde, ale na druhej strane je to citlivá téma, pretože môže nakoniec zostať v klube.

Médiá v poslednom čase písali o výmene Antoine Griezmanna za Saúla Ñígueza, ale už je zrejmé, že tento obchod s Atléticom Madrid sa neuskutoční. Katalánci hľadajú iné možnosti ako predať Griezmanna. "Ak sa niečo na trhu pohne, sme otvorení všetkým návrhom, ktoré nám budú predstavené, pretože sme v delikátnom momente, kedy musíme vniesť rovnováhu do našich financií," vysvetlil Joan Laporta počas prezentácie Memphisa Depaya.

V každom prípade je jasné, že Barcelona nechce poslať Griezmanna na hosťovanie, jej zámerom je jeho trvalý predaj, ale ani hráč sa nijako zvlášť neponáhľa s tým, aby pomohol klubu situáciu vyriešiť. Francúz je totiž spokojný na Camp Nou, druhú sezónu mal veľmi dobrú, keď odohral 51 zápasov, v ktorých strelil 19 gólov a na ďalších 13 prihral.

Barcelona si však zabezpečila prestup Sergia Agüera a Memphisa Depaya, čo znamená, že Koeman má v prípade odchodu Griezmanna dostatok útočníkov. Pre Barcelonu má predaj Griezmanna väčší zmysel z pohľadu prínosu vo finančnej oblasti, než jeho zotrvanie v tej športovej. Vedomý si toho je aj samotný hráč, ktorý veľmi dobre vie, v akej finančnej situácii sa Barcelona nachádza a že táto situácia bude mať výrazný vplyv aj na jeho ďalšiu budúcnosť na Camp Nou.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-07-25 11:32:28
Ja nechapem prečo sa toľky zrazu stávajú na Griezmannovu stranu. Len čo si spomeniem, tak pred rokom v takom čase až do konca Decembra tu na neho každý nadaval. Každy ho už tu predaval. Čo sa zmenilo? To že konečne niečo zahral. Fakt to podľa vás vyriešilo všetky problemy čo s ním máme? A čo ten vysoký plat, vysoký vek, nevhodna pozícia v zostave, ... ? Tych hračov, čo hraju centrálne mame priveľa. Chýba nam kridelna hra a to už dlho, min. od odchodu Neymara a žiaden trener to nerieši.
2021-07-25 12:26:50
On musí byť predaný vymenený vyhodený to je už jedno barcelona ho nikdy nemala kúpiť nehodí sa sem v inom tíme mu bude lepšie a! Am si ukáže svoje kvality ale tu nie