Španielske denníky sa aj dnes venujú budúcnosti niektorých hráčov Barcelony. V tomto článku nájdete súhrn prestupových špekulácii na dnešný deň.

Clement Lenglet

Sport: Predaj tohto obrancu nebol prioritou, ale klub môže využiť fakt, že o Lengleta je na prestupovom trhu záujem. Blaugranas si jeho odchodom môžu vylepšiť súčasnú finančnú situáciu. AS Rím ponúkol za stopéra 15 miliónov eur, ale Katalánci nezvažujú jeho odchod za menej ako 25 miliónov. Samotný hráč v každom prípade preferuje zotrvanie na Camp Nou, ale ak bude musieť odísť, radšej by prestúpil do Premier League.

Rey Manaj

Sport: Albánsky útočník podáva počas predsezónnej prípravy dobré výkony, čo mu otvára možnosti na odchod z klubu. Barcelona však môže poslať Manaja na hosťovanie do Sassuola, aby získal viac skúseností. Inou možnosťou je hosťovanie s opciou na kúpu. Útočník však nakoniec môže zostať v rezerve, aby bol Koemanovi v prípade potreby k dispozícii.

Rafinha

Mundo Deportivo: PSG sa pokúsi predať Rafinhu za približne 10 miliónov eur. Záujem o záložníka majú Miláno, Lazio a Aston Villa. Ak Francúzi získajú požadovanú sumu, Barcelona by z operácie získala 3,5 milióna eur. Katalánci si totiž pri predaji Rafinhu do PSG vyrokovali až 35% čiastku z ďalšieho transferu hráča.

Samuel Umtiti

Sport: Koeman vo svojich plánoch nepočíta s Umtitim a Barcelona mu hľadá nový klub aj vzhľadom na vysoký počet stopérov v prvom tíme. Lyon naďalej sleduje situáciu hráča. Umtiti počas predsezóny odohral zatiaľ 2 zápasy, podal dobrý výkon a to môže prilákať ďalších záujemcov o jeho služby.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-07-25 14:13:19
Prave som sa rozhodol ze zacnem zit zdravo. Chcem si predlzit zivot aby som sa dozil Robertovho odchodu z Barcelony.
2021-07-25 14:56:56
Už by sa mohol upiecť nejaký veľký prestup typu Mbappe, Kane a pod., nech sa pohnú ľady, aby bola možnosť predať Griezmanna. Samo s Clementom dúfam, že nebudú robiť problémy a pôjdu a Pjanić tiež tvrdí, že chce hrávať, tak by bolo super ho streliť aspoň za 20 mega.
Manaj, Rafinha, to sú len také omrvinky ?