Yusuf Demir prišiel do Barcelony na hosťovanie z Rapidu Viedeň. O Rakúšanovi porozprával jeho rodák Hans Krankl, ktorý v minulosti hrával na Camp Nou.

"Gratulujem Yusufovi! Barcelona podpisuje len takých hráčov, o ktorých si je na 100% istá. Je to obrovská odmena za prácu pre tohto chalana, to najlepšie, čo sa mu mohlo stať. Demir sa bude musieť v tomto klube veľmi veľa naučiť, ako hráč aj ako človek," povedal Krankl.

"Barcelona je iný svet. Ťažko sa mi nachádzajú slová, aby som vysvetlil, aká je skutočne. Je to to najlepšie, čo sa mohlo Demirovi stať, Katalánci sa už o neho postarajú. Budem veľmi pozorne sledovať jeho rozvoj v tomto klube," uviedol.

V januári sa Hans Krankl snažil chrániť Demira pred publicitou, pretože tlač o ňom začínala písať ako o rakúskom Messim: "Je zrejmé, že Demir je technicky veľmi dobrý, ale nie je možné porovnávať ho s Messim," priznal bývalý útočník. "V Rapide by mal zostať ešte pol roka, aby si vybudoval svoju pozíciu v tímu. Prestup do veľkého klubu v polovici sezóny nie je to isté ako transfer pred novým ročníkom," dodal.

zdroj: mundodeportivo.es skysports
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
2021-07-25 18:29:04
Demir je vynikajúci hráč ??
2021-07-26 11:12:29
Ta první věta mě pobavila ? douglas, matheus, firpo, pjanič