Telenovela v hlavnej úlohe s Antoine Griezamnnom pokračuje. Barcelona neustále pracuje na odchode útočníka, ale ten jej nič neuľahčuje. Ak zostane v klube, bude si musieť znížiť mzdu.

Barcelona má stále rovnaký problém - platový limit. Z tohto dôvodu musí klub znížiť výdavky na mzdy, napríklad prostredníctvom predaja hráčov. Vysoké platy majú napríklad Coutinho či Griezmann a práve preto boli sprístupnení na prestupovom trhu. Predať ich však nebude jednoduché.

Francúz bude súhlasiť s odchodom len do Atlética Madrid. Z tohto dôvodu chcela Barcelona vyrokovať s Atléticom Madrid výmenu. Prvotným zámerom bolo, aby na Camp Nou prišiel Saúl. Los Colchoneros však nechcú doplácať k príchodu Griezmanna a preto celá operácia uviazla na mŕtvom bode.

Ak Griezmann zostane na Camp Nou, pravdepodobne bude nútený k zníženiu svojho platu. Len takto by totiž mohol pokračovať v kariére v metropole Katalánska. Ak sa Barcelone podarí opäť zaregistrovať Messiho, musí si poradiť s finančnými problémami.

Griezmann však s určitosťou nebude mať isté miesto v základnej zostave Barcelony. Ak Messi zostane v klube, jeho pozícia je nespochybniteľná. Do mužstva prišli aj Memphis Depay a Sergio Agüero. Ako jedna, tak aj druhá posila je jednoducho kandidátom na hru v základnej jedenástke. Okrem toho má čoraz bližšie k návratu Ansu Fati. Francúz bude mať v nasledujúcej sezóne určite tvrdšiu konkurenciu.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2021-07-26 07:28:29
Agüero v základe na úkor Griezmanna? To bude len kvôli Messimu, nie výkonom. To fakt nemá logiku.
kluc Premium
2021-07-26 08:32:21
Keď sa predá Coutinho, Braithwaite, Roberto, Umtiti, Pjanič, poprípade Dembelé nestačilo by to aby sme zaregistrovali ostatných?