Katalánsky denník Sport informuje, že Iker Bravo onedlho opustí Barcelonu. Mladý útočník sa rozhodol pre odchod z klubu a nedostavil sa na tréning kategórie juvenil B. S mužstvom nevycestuje ani na predsezónne sústredenie.

16-ročný útočník podával skvelé výkony v mužstve v kategórii cadete A, s ktorým vyhral majstrovský titul. Hrával aj v reprezentácii Španielska do 16 rokov a strieľal veľa gólov, čo zapríčinilo, že o jeho služby malo záujem veľa klubov. Medzi záujemcami sa ocitli kluby ako Juventus, ktorý už získal Pabla Morena či Alejandra Márquesa. Záujem má aj AS Rím. V Nemecku sa hovorí o kluboch ako Bayer Leverkusen a Eintracht. Druhý z klubov nedávno podpísal Fabia Blanca z Valencie.

Nad budúcnosťou Brava tým pádom visí veľký otáznik, ale čo bude ďalej, to sa dozvieme pravdepodobne už o niekoľko dní. Futbalista zvažoval aj zotrvanie v metropole Katalánska, ale klub mu predstavil ponuku, ktorá pre neho nebola uspokojujúca ako z finančného, tak športového hľadiska. Iker sa spoliehal na postup do kategórie juvenil A, ale Barcelona mu ponúkla len juvenil B. Podľa katalánskeho denníka Sport je práve to hlavná pričína jeho odchodu.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
iamculeForever Premium
2021-07-27 13:34:03
Budeš to ľutovať chlapče , jednoho dňa sa budeš chcieť vrátiť.
2021-07-30 14:07:15
na eurofutbale je, ze prestupil do Leverkusenu, ale neuvadzaju ciastku