Pedri urobil akadémii Las Palmas veľkú reklamu vďaka svojim veľmi dobrým výkonom v Barcelone a v reprezentácii Španielska. Madridský denník Marca predstavil ďalších hráčov, ktorí môžu onedlho nasledovať roky 18-ročného stredopoliara.

Manuel Tonono Rodríguez na konci uplynulej sezóny povedal, že akadémia Las Palmas môže vyprodukovať ďalších hráčov na Pedriho úrovni, ktorí budú dokonca ešte lepší. Veľmi dobrá organizácia futbalovej akadémie na Kanárskych ostrovoch skutočne prináša výsledky a na horizonte sú ďalší veľmi zaujímaví hráči.

Marca poukázal predovšetkým na dvoch futbalistov: Ale Garcíu z Tenerife a Alberta Moleira z Gran Canarie. V poslednom priateľskom zápase proti Wolverhamptonu zahrali obaja v základnej zostave a predviedli veľmi dobrý výkon. Moleiro bol viditeľný v prvom polčase a García strelil gól v tom druhom: "Chalani nám robia veľkú radosť a motivujú nás," povedal tréner Las Palmas Pepe Mel po zápase.

"Alberto Moleiro a Ale García musia mať zbalené kufre, pretože v každej chvíli môžu dostať serióznu ponuku. Majú schopnosti, kvôli ktorým je veľmi ťažké ich tu udržať," dodal Branko Milovanovič.

"V uplynulej sezóne ma často porovnávali s Pedrim. Na začiatku ma to niečo stálo, ale mám radosť, že mi ľudia dávajú také komplimenty. Naučil som sa však, aby som myslel len na futbal. Už na to nemyslím," povedal Moleiro.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-07-29 18:49:17
Dakeho mladeho hrotacika by ste mohli?