Katalánsky denník dnes informuje o troch hráčoch, ktorí môže opustiť Barcelonu ešte počas tohto letného prestupového obdobia.

Iñaki Peña

Budúcnosť mladého brankára má rukách Neto. Ak Brazílčan zostane v Barcelone, vtedy Peña s veľkou pravdepodobnosťou odíde na hosťovanie, pretože v tejto sezóne chce urobiť krok vpred vo svojej kariére. Záujem o 22-ročného brankára má Granada. Jej športový riaditeľ pracoval v minulosti v Barcelone a mladíka pozná veľmi dobre. Nie je vylúčené, že Peña by sa mohol stať dokonca prvým brankárom Granady, čo by bolo pre neho mimoriadne cennou skúsenosťou. Klub z Andalúzie začína na Barcelonu vytvárať tlak, ale tá sa neponáhľa, pretože aj o Neta majú iné kluby záujem.

Neto

Brazílčan je po celý čas na prestupovom zozname a médiá už nejaký ten čas píšu o tom, že kluby o neho majú záujem. Stále však chýbajú konkrétne podrobnosti, ktoré by Barcelonu mohli presvedčiť predať brankára. Najväčší záujem prejavili Arsenal či Villarreal, ale denník tvrdí, že Barcelona sa s jeho predajom neponáhľa, pretože tento záujem nie je pre športové vedenie Blaugranas postačujúci.

Philippe Coutinho

Tottenham sa ocitol v ťažkej situácii, pretože Harry Kane si chce vynútiť transfer do Manchestru City. V prípade, ak Angličan odíde, londýnsky klub bude hľadať nového lídra. Jedným z kandidátov má byť práve Coutinho. Mundo Deportivo píše, že Tottenham je ochotný získať Brazílčana na hosťovanie. Agent záložníka Kia Joorabchian už kontaktoval anglický klub. Odchod Coutinha z Camp Nou nie je vylúčený napriek tomu, že Ronald Koeman a Mateu Alemany preferujú, aby zostal v klube.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-08-04 14:17:28
Dúfam že Peña bude dvojka, má veľký talent a kvalitu nato, aby odchytal Copa Del Rey a pár zápasov v LA Lige a Lige Majstrov.
2021-08-04 14:32:59
S Coutinhom by som nemal problém, keby tam nie je tých 10 miliónov pre Liverpool, keď ešte odohrá pár zápasov