Madridský denník AS informuje o tom, že Barcelona prejavila záujem o služby uruguajského záložníka Getafe.

Barcelona naďalej usilovne pracuje na odchodoch, ale aj príchodoch hráčov. Koniec prestupového obdobia sa v každom prípade blíži. Madridský denník AS v tejto súvislosti informuje, že Katalánci prejavili záujem o podpísanie Maura Arambarriho z Getafe. Ide o uruguajského záložníka. Blaugranas by chceli hráča stiahnuť na Camp Nou na hosťovanie.

Správy denníka hovoria o tom, že hráča si vyhliadol priamo športový riaditeľ Blaugranas Ramon Planes, ktorý ho pozná zo spoločného pôsobenia práve v Getage a bol to Planes, ktorý kúpil Arambarriho do Getafe. Médiá v každom prípade tvrdia, že Arambarri má bližšie k odchodu do Valencie, než na Camp Nou. Na Mestalle totiž pôsobí bývalý tréner Getafe José Bordalés, s ktorým má záložník veľmi dobré vzťahy.

Novinári ďalej píšu, že o záložníka prejavili záujem kluby ako Atlético Madrid, Sevilla či Manchester United. Prezident Getafe Ángel Torres v každom prípade trvá na tom, že klub nebude rokovať o odchode záložníka a ktokoľvek prejaví záujem o kúpu hráča, musí vyplatiť odstupnú klauzulu vo výške 25 miliónov eur. Šance na prestup do Barcelony a k tomu na hosťovanie sú tak mizivé.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2021-08-20 09:02:41
Bylo by lepší se zbavit toho navíc v Barce i za cenu neposilnění letos a doplnění B týmem. Ať se v první řadě klub zahoji, vyčistí a pak se můžou řešit trofeje a případné posily. Základ je stále dost dobrý na top 4 a případně postup ze skupiny LM.
2021-08-20 09:29:26
My len nakupujeme a mame pritom plnú chladničku