Barcelona vo včerajšom zápase Ligy Majstrov proti Bayernu Mníchov utrpela ďalšiu nepríjemnú prehru. Médiá tvrdia, že prezident FC Barcelona po tomto stretnutí zvolal stretnutie s Rafom Yustem a Mateu Alemanym.

Stretnutie sa skončilo krátko pred 23. hodinou a prezident, viceprezident a riaditeľ pre futbal opustili Camp Nou až okolo 2. hodiny v noci. Klub si uvedomuje, že v súčasnosti existuje niekoľko klubov, ktoré sú lepšie ako Barcelona, ale problémom je však aj to, že obraz tímovej hry nie je dobrý. Barcelona nevystrelila na bránku Bayernu Mníchov ani jednu priamu strelu a vrátila sa k rozostaveniu 3-5-2, ktoré v minulosti vyvolalo veľa kontroverzií. Počas leta sa hovorilo, že vedenie vyžaduje od Koemana návrat k systému 4-3-3.

Joan Laporta opustil štadión ako posledný a bez toho, aby médiám odpovedal na otázky. Pritom novinári prezidenta Barcelony čakali. V súčasnosti nie je jasné, o čom sa na stretnutí diskutovalo a či bolo prijaté nejaké dôležité rozhodnutie. Denníky Sport a Marca tvrdia, že zatiaľ sa hovorilo len o príčinách prehry a súčasnej situácii. Ďalšou osobou, ktorá odchádzala z Camp Nou veľmi neskoro, bol Gerard Piqué. Nie je však jasné, či sa niektorého z rozhovorov zúčastnil.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2021-09-15 12:12:47
"Klub si uvedomuje, že v súčasnosti existuje niekoľko klubov, ktoré sú lepšie ako Barcelona"

Slovíčko niekoľko treba zameniť za mnoho. Musím sa priznať, že som si včera prvýkrát v živote vsadil proti Barcelone. Čistá dvojka na Bayern, pretože aktuálne na čo i len remízu nemáme mužstvo. Herný prejav zlý, ani jedna strela na bránku - to sa ešte Barcelona v Lige Majstrov nestalo. Zodvihnutý varovný prst, takto to ďalej nepôjde a som trochu skeptický, či sa niečo výrazne zmení aj po návrate zranených a "zohratí" tímu.

Treba sa otriasť a pripraviť na pondelkový ligový zápas, vyhrať všetko zostávajúce v septembri a dobre sa nachystať na ťažké zápasy v októbri (ATM, Valencia, Real). Fandíme ďalej :)
2021-09-15 12:47:49
Problém číslo jedna neustále stavění veteránů. Alba netrénoval a hrál. Roberto na wing backa šílenost.. Busquets proti Bayernu? Opět? Šílenost. Pique jediný snesl měřítko, ale i tak dávno by měl být jen lavičkář, nahrazený a naskakovat do zápasů...

Problém číslo dva: Trenér, ještě že v něm máme podle něj takovou budoucnost. 1:7 z posledních zápasů doma v LM...14:23 v celkové bilanci pod ním..ze 14 zápasů 9 porážek proti lepším týmům. Historicky nejhorší start do ligy(min sezonu za posledních kolik xx let), historicky snad první zápas kdy Barcelona ani doma nevystřelila na branku.
Na Bayern nemáme nikdo nečekal zázrak. Realita ale byla taková že projev mužstva byl ostuda prostě. Za Projev mužstva nese zodpovědnost trenér on je připravuje na soupeře, on jim ordinuje to co budou hrát!. Nezlobte se na mě, ale pokud vím že hráč netrénuje nedám ho tam, a rozhodně ho tam nenechám do 75 minuty. Pokud vím že Busi nestíhá lepší soupeře, který tlačí, nedám ho tam. Pokud vím že Roberto na wing backu je marnost nedám ho tam(pak akorát na něj fanoušci pískají), pokud vidím že tohle celý první poločas nefunguje. Střídám po poločase a ne až v 60 minutě za stavu 0:2.. Je to rok a kus stále dokola. Už když už přicházel jsem tu jasně tvrdil že ty chyby neustále opakuje, nikdy se nepoučí NIKDY(protože nedokáže uznat že jeho fotbal prostě nefunguje). Sledoval jsem ho od Valencie po Everton nikdy se nepoučil. Ale furt mi tady někdo bude říkat že to přijde, že to bude dobré, že se vlastně nic nestalo. No dobré to bude až vypadne ;).
Za další máme zranění v utoku jasný ok. Ale doprčič minulou sezonu jsme měli kromě Fatiho plný utok s Messim a Dembelem a Griezem a BYLO TO UPLNE STEJNE, uplně stejný fotbal na náhodu...A tady někdo dokáže napsat že až se vrátí dembele aguero fati že to bude jiné..Jak jiné? Ja se klidně vsadím že to bude nemlich podobné. Akorát místo 0 střel na bránu proti lepším klubům budeme mít aspon jednu střelu. Protože hrajeme stejný fotbal pod Koemanem, tak je uplně jedno kdo bude hrát v utoku. Vždyt obrana zmatkuje naprosto stejně jako minulou sezonu a to hrají naprosto všichni. Tak kde je chyba když tam nejsou zranění ? Kde je ta chyba? Že by v systému jak hráči hrají a jak je na zápas připraví trenér? Ale vlastně to ne, první poločas jsme hráli pry dobře(HAHA)podle trenéra, a mladíci na to nemají když je tam dal, takže to všechno omlouva. A jede se dál. Další zápas až se vrátí zranění, tak to zase bude něco jiného. A takhle dokola.

Skoda že není někdo kvalitní k mání, protože zářný příklad máme v jednom týmu co udělal razatní řez a vyšlo jim to. Chelsea ;). Jen tak mimo na jejich kádr zvraceli fanoušci už behem Lamparda, jak jsou průměrní..Starý Giroud a Silva, odpad Jorginho., Nejhorší palič na světě Werner...Přehypovaný Haverzt který je průměrák.. Obrana totálně nefunkční. Přepálený kepa chybující. Všichni totálně průměrný..Jediný kdo tam snesl měřítko byl Mount a kante. Ostatní odpad či průměr, výsledky průměrné hra, strašná...Vyhozen Lampard, nastoupil Tuchel a ti naprosto průměráci co nemají ani na střed ligy podle všech, jezdí. Totálně zmenil obraz hry a vše ji funguje, hráči pod ním ožily ;). Bohužel nikdo k mání není..Leda jen Conte a to by byl 2.0 Valverde.

Jediný pozitivum na zápase je to že si zahrál Demir,Gavi,Balde a spol. Puiga jsem ani nečekal jak jinak.