V šatni Barcelony sa po zápase s Bayernom Mníchov objavila rezignácia, nikto sa nesťažoval. Hráči sú uvedomujú, že káder je horší ako pred rokom a že hrať na zodpovedajúcej úrovni bude ťažké. Madridský denník AS informuje, že najhoršiu náladu mal Sergi Roberto, ktorého fanúšikovia na Camp Nou vypískali.

Katalánec odohral proti Bayernu 60 minút na pozícii, ktorá pre neho nie je prirodzená. Davies a Sane ho s ľahkosťou ubránili a jeho hra bola predvídateľná. K tomu stratil veľa lôpt. To vyvolalo nespokojnosť v radoch fanúšikov a objavil sa piskot a bučanie. Piskot bolo najviac počuť vtedy, keď bol Roberto vystriedaný a schádzal z trávnika. Sergiho Roberta sa tento postoj culés veľmi dotkol. Médiá tvrdia, že odchovanec Barcelony kvôli tomu v šatni dokonca aj plakal. Utešovať ho mali spoluhráči, hoci katalánsky denník Sport tieto správy popiera.

Záložníka verejne bránili Ronald Koeman na tlačovej konferencii a Gerard Piqué v rozhovore po prehre s Bayernom. Vysvetľovali, že Roberto v zápase nehral na svojej pozícii. Navyše sa zdá, že správanie sa fanúšikov nie je férové voči hráčovi, ktorý súhlasil s výrazným znížením platu, aby pomohol klubu. Médiá tvrdia, že rokovania sú už v záverečnej fáze a katalánsky klub predĺži zmluvu s hráčom do roku 2024.

"Sergi sa nebude skrývať, práve naopak. Dúfa, že v zápase s Granadou bude hrať od prvej minúty a ukáže, že sa Barcelone hodí," tvrdia ľudia z prostredia hráča. Katalánsky denník Sport dodáva, že hoci Roberto zahrá tam, kde ho tréner pošle, napriek tomu dúfa, že to bude pozícia v strede poľa. Práve tam sa cíti najlepšie a vzhľadom na zranenie Pedriho existuje šanca, že dostane minúty práve v zálohe.

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

18 komentáre
2021-09-16 09:56:27
Chudák chlapec... asi si neuvedomuje, že to nebolo vypískanie len za zápas s Bayernom, ale za všetky zápasy, pretože v každom zahrá veľké hovno ... Ale je to kapitán a srdciar, pche
kluc Premium
2021-09-16 10:01:09
on do stredu zálohy ako náhrada je v pohode, v základe sú bohužiaľ všetci lepší od neho zranení tak musí hrať...