Ansu Fati má opäť bližšie k návratu na trávniky. Jeho agent Jorge Mendes sa medzitým objavil v Barcelone, aby pre svojho klienta vyjednal novú zmluvu. Krídelník sa sústredí len na pokračovanie na Camp Nou.

Ansu Fati sa včera stretol so svojim agentom Jorgem Mendesom v jednej z barcelonských reštaurácií. Na stretnutí bola aj rodina krídelníka a po nejakom čase prišiel riaditeľ pre futbal v Barcelone Mateu Alemany. Fati a jeho najbližší po čase opustili reštauráciu. Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že pred príchodom zástupcu Barcelony, Jorge Mendes odkázal Fatimu, že katalánsky klub mu dôveruje a vkladá do neho veľké nádeje. Zároveň poznamenal, že vzhľadom na zlú finančnú situáciu v klube mu Barcelona môže ponúknuť zmluvu s nižším platom, no ten sa v priebehu sezón bude zvyšovať.

Mladý útočník je pripravený prijať tieto podmienky, pretože si uvedomuje, v akej situácii sa klub ocitol. Fati vôbec neuvažuje nad inými možnosťami, v kariére chce pokračovať v Barcelone. Jorge Mendes sa má v najbližšom období stretnúť so zástupcami Barcelony a rokovať o predĺžení zmluvy.

Moi Llorens okrem toho tvrdí, že Barcelona je optimistická v súvislosti s návratom Fatiho do hry. Koleno hráča reaguje veľmi dobre na zvýšenú záťaž na tréningoch. Zdá sa, že Fati bude môcť nastúpiť začiatkom októbra proti Atléticu Madrid alebo sa jeho návrat odloží na prvý zápas po októbrovej reprezentačnej prestávke.

zdroj: mundodeportivo.es moi llorens
foto: shutterstock

Diskusia

5 komentáre
2021-09-16 21:48:44
tak jedna vec je sitaucia barcelony druha jeho zdravotny stav. Ale ano, ak podpise za nizsie sumy s tym, ze bude mat viac na bonusoch alebo do budfucna, tak je to duper
2021-09-16 22:05:10
Pevne verim, ze chalan uz bude konecne v poriadku a zranenia sa mu budu vyhybat....