Sergiho Roberta nedávno vypískali fanúšikovia, čo poriadne zasiahlo a vyprovokovalo Gerarda Piquého a Ronalda Koemana, ktorý sa odchovanca La Masie verejne zastali. Madridský denník AS informuje, že tieto udalosti neovplyvnia predĺženie zmluvy Barcelony s hráčom, o ktorom je už rozhodnuté.

Tieto informácie médií potvrdil viceprezident klubu Eduard Romeu, ktorý v rozhovore pre rádio RAC1 povedal, že o predĺžení kontraktu je už rozhodnuté: "Aby som bol úprimný, tak nerozumiem, prečo pískali na Roberta. Pýtal som sa na to kolegu z vedenia. Sergio Roberto patrí medzi hrdinov. Nerozumiem tomu, takéto konanie je chybné. Vyvinul veľké úsilie a treba to priznať," povedal viceprezident, ktorý bránil hráča.

AS ďalej informuje, že oznámenie o predĺžení zmluvy s hráčom bolo naplánované na tento týždeň, ale nepríjemné udalosti spôsobili určité zdržanie. Sergi však zmluvu podpíše a klub verí, že fanúšikovia svoje správanie voči hráčovi prehodnotia. Katalánsky denník Sport uvádza, že Roberto dúfa, že sa vráti do záložnej línie a už nebude hrávať na kraji obrany. Sám Koeman priznal, že pravá strany obrany nie je jeho prirodzenou pozíciou.

zdroj: as.com sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

9 komentáre
2021-09-18 14:11:46
Ako ok. Hrdina nehrdina... Ale ked jeho vykonnost uz neni na Barcelonu tak preco s nim predlzuju zase zmluvu tomu vobec nechapem... Podla mna uz nech radsej sa dava sanca Gavimu Puig atd... Ja by som ho predal urcite a aspon daco na nom zarobil... Moj nazor..
2021-09-18 14:33:45
Messi nebol hrdina ?????????