Zlé správy pre Barcelonu. Sergiño Dest sa v zápase reprezentácie USA proti Jamajke zranil. Pravý obranca FC Barcelona musel opustiť ihrisko v 77. minúte.

V súčasnosti nie je jasné, aké je zranenie vážne, ale je zrejmé, že obranca má problémy so svalom na pravom stehne. Dest si počínal v zápase dobre a dokonca prihral na gól Ricardovi Pepimu, ktorý otvoril výsledok stretnutia. Neraz sa zapojil do ofenzívnej akcie svojho tímu, ale v jednom momente, keď sa pokúšal nabehnúť do pokutového územia súpera, pocítil bolesť v pravom stehne. Bol rýchlo vystriedaný a teraz si musíme počkať na výsledky lekárskych vyšetrení.

Pripomenieme, že Dest si počas septembrovej reprezentačnej prestávky poranil členok a nemohol hrať proti Bayernu Mníchov v Lige Majstrov. Teraz je vysoko pravdepodobné, že vynechá zápasy proti Paname a Kostarike. Ak je zranenie vážnejšie, mal by sa hneď vrátiť do Barcelony.

zdroj: marca.com sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2021-10-08 10:19:43
Do papuče, snáď to nie je vážne.
2021-10-08 10:38:10
Kua tato Barcelona. Co su to hraci z porcelanu, alebo co? Este som nepocul o väcsom lazarete... Fuuuurt sa niekto zrani, fuuurt niekto chyba...