Do konca reprezentačnej prestávky zostáva ešte viac ako týždeň, ale Ronald Koeman už má nad čím premýšľať. Najnovšou výzvou pre trénera je zostavenie defenzívnej línie na zápas proti Valencii. Obzvlášť veľký problém predstavuje obsadenie ľavej strany obrany.

Dnes v noci sa v zápase USA proti Jamajke zranil Sergiño Dest. Zatiaľ nie je známe, ako je zranenie vážne, ale je potrebné vziať do úvahy, že Američan podľa všetkého nebude pripravený hrať už o 9 dní. V súčasnosti je veľmi pravdepodobné, že vynechá reprezentačné zápasy proti Paname a Kostarike. Zranení sú však aj Jordi Alba a Alejandro Balde, takže Barcelona v súčasnosti nemá zdravého ľavého obrancu, no prišla aj o pravého obrancu, ktorý mohol zaplátať dieru na ľavej strane.

Za predpokladu, že Jordi Alba zatiaľ nie je úplne vyliečený, čo nie je vylúčené aj napriek zelenej od lekárov, keďže proti Atléticu nenastúpil, na ľavej strane obrany môže zahrať Sergi Roberto. Na pravej strane defenzívy by v tom prípade hral Oscar Mingueza. Zranenia Desta s určitosťou komplikuje plány Ronaldovi Koemanovi, ktorý dúfa, že Alba sa do konfrontácie s Los Che stihne zotaviť úplne.

zdroj: sport.es                              
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2021-10-08 19:54:10
Lživý článek.Alba byl ok už na Atletiko a normálně trénuje.Balde začal s tréningem v úterý a taky bude ok.
Dest snad nebude dlouho chybět.
Marian Premium
2021-10-09 07:25:11
Odpoveď znie jednoducho Alba.