FC Barcelona v prebiehajúcej sezóne 2021/22 nehrá dobre a bývalý hráč Blaugranas Samuel Eto'o si zápasy v jej podaní neužíva. Podobne ako mnohí fanúšikovia.

Forma katalánskeho tímu je znepokojujúca a Eto'o sa obáva, že Blaugranas sa dokonca nepodarí postúpiť zo skupiny v Lige Majstrov: "V poslednej dobe som kvôli Barcelone trpel," prezradil v rozhovore s novinármi na Festival dello Sport di Trento. "Sú to ťažké časy pre tých z nás, ktorí milujú tento klub. Bolo by ťažké akceptovať vypadnutie už zo skupinovej fázy Ligy Majstrov. Stále však dúfam, že dokážu postúpiť," povedal.

24. októbra je však v La Lige na programe slávne El Clásico a Eto'o je názoru, že pôjde o veľmi náročné stretnutie: "Barcelona začala sezónu zle, ale El Clásico je jedinečný zápas a hráči ho musia naplno využiť, aby zmenili dynamiku tejto sezóny," povedal.

"Výhra nad Realom by mala cenu šiestich bodov. Tí z nás, ktorí v týchto zápasoch hrali, vedia, že je to najkrajší zápas na svete. Hral som vo finále Ligy Majstrov, ale môžem povedať, že El Clásico je unikátne. Nič podobné neexistuje," dodal.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
2021-10-11 09:29:02
Nieje jediný :)