Newcastle je už v rukách investičného fondu, takže Saudi vo veľkom plánujú ofenzívu na prestupovom trhu, aby vylepšili svoju športovú situáciu. Na túto tému sa objavuje množstvo špekulácií. Katalánsky denník Sport publikoval jednu z nich - Newcastle má vraj záujem o Clementa Lengleta.

V súčasnosti nie je stále jasné, kto sa stane novým trénerom Newcastle, nakoľko Steve Bruce bol prepustený expresne rýchlo. Až od nového trénera budú závisieť prestupové plány na zimné a neskôr aj letné prestupové obdobie. V nadchádzajúcom prestupovom období sa Angličania môžu pokúsiť získať Clementa Lengleta. Aspoň to tvrdia novinári. Sport je totiž názoru, že práve Lenglet má profil obrancu, ktorého Newcastle hľadá. Hneď môže hrať na zodpovedajúcej úrovni, k tomu je ľavák a jeho cena nebude veľmi vysoká berúc do úvahy zlú finančnú situáciu na Camp Nou a nízku pozíciu hráča v hierarchii stopérov na Camp Nou.

Newcastle nechce počas zimy investovať toľko ako počas budúceho leta, kedy sa chystá kúpiť napríklad aj Philippeho Coutinha. Angličanom v súčasnosti záleží na príchode obrancu. Lenglet môže s týmto prestupom súhlasiť kvôli tomu, že v Barcelone vôbec nehráva. Na druhej strane nemôžeme zabúdať na to, že médiá nedávno informovali o zdravotných problémoch Lengleta, kvôli ktorým hral v poslednom čase trochu menej. Teraz sa už cíti lepšie, čo mu môže zabezpečiť viac šancí na ihrisku. Ale ak ich nedostane, je veľmi pravdepodobné, že metropolu Katalánska opustí.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

11 komentáre
2021-10-12 19:05:23
Dať im podmienku...chcete Clementa, tak beriete aj Coutinha a Roberta...značka, akcia plus ku každému ferrero rocher a pepsi 0,33 grátis???
2021-10-12 19:12:54
*Doplnění: Zdrojem je Katalánsky "deník" sport, takže je třeba brát tuhle informaci s rezervou.