Gerard Piqué vedie aktívny súkromný život a venuje sa radu koníčkov, ktoré môžeme pokojne označiť ako riskantné. Stopér Barcelony má v obľube surfovanie, jazdenie na buggy a či elektrickom bicykli.

Piqué je skutočne neobvyklý futbalista - je len veľmi málo takých, ktorí sú otvorení tomu, že sa chcú stať prezidentom klubu, za ktorý hrávajú, no obrancu Barcelony charakterizuje aj súkromný život a jeho hobby, ktorým sa venuje. Okrem toho, že je úspešným podnikateľom, vo voľnom čase si užíva koníčky, ktoré sú pomerne nebezpečné. Barcelone ako zamestnávateľovi sa to samozrejme nemusí páčiť, nakoľko jej hráč sa môže zraniť a bude nedostupný na určitú dobu.

Médiá nedávno odhalili, že Piqué pilotoval lietadlo. Ešte v septembri ho fotograf zachytil ako surfuje s rodinou v Kantábrii, pritom v tom období bol oficiálne zranený a nachádzal sa v záverečnej fáze rehabilitácie. Klub ho za tento prehrešok potrestal pokutou.

V roku 2020 jazdil na elektrickom bicykli, ktorý má takú maximálnu rýchlosť a zrýchlenie, že na jeho používanie je potrebné mať oficiálny vodičský preukaz. Piqué tento bicykel používal na cestu na tréningy a dorazil na ňom aj na zápas proti Espanyolu.

Spomíname si aj na rok 2017, keď stopér na sociálnych sieťach zverejnil video ako jazdil na buggy po púšti v Katare. Neskôr však jazdu nezvládol a prevrátil sa. Počas incidentu sa našťastie nezranil. Ako je vidieť, Gerard si užíva život naplno. Na druhej strane pre úplnosť uvedieme, že madridské médiá v poslednom čase opäť píšu články, ktoré Piquého neprezentujú práve v najlepšom svetle. Aj tento článok napísal madridský denník Marca. Otázkou teda je, čo madridské médiá týmto sledujú.

zdroj: marca.com
foto: instagram

Diskusia

5 komentáre
2021-10-13 11:58:30
Ted uz hraje skoro zadarmo . Tak At si dela co chce ?
2021-10-13 12:24:39
Zas sa tu ide španielsky bulvár pohoršovať nad Piquém? Závisť bolí, čo????