Dani Alves v súčasnosti dovolenkuje v Barcelone a médiá v tejto súvislosti začali informovať o tom, že sa mal ponúknuť katalánskemu klubu. Mundo Deportivo v každom prípade tvrdí, že vedenie Blaugranas o jeho získaní neuvažuje.

Dani Alves je už nejaký ten čas bez klubu, pretože rozviazal zmluvu so São Paulo, ktorý kvôli pandémii nebol schopný naďalej mu vyplácať jeho mzdu. 39-ročný pravý obranca je v súčasnosti bez klubu a podľa Esports3 mal svoje služby ponúknuť katalánskej Barcelone.

Zdá sa však, že jeho návrat od Barcelony je veľmi nepravdepodobný. Mundo Deportivo informuje, že zatiaľ čo culés by boli za to, aby Alves opäť obliekal dres Blaugranas, vedenie klubu takéto plány nemá. Bolo by to v rozpore so súčasnou filozofiou klubu, ktorý chce v súčasnosti stavať na mladé talenty, čo potvrdzuje aj podpis novej zmluvy s Pedrim do roku 2026.

Brazílčan hrával za Barcelonu v rokoch 2008 až 2016 a stal sa jedným z najlepších pravých obrancov v 21. storočí. V drese Blaugranas odohral dovedna 391 zápasov, strelil 21 gólov a zaznamenal 101 asistencií. Okrem toho je futbalistom, ktorý získal najviac titulov v histórii futbalu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2021-10-16 09:53:46
5r dozadu na to nemal podľa našich a teraz na to mať bude,,,, zase blamáž toto
2021-10-16 10:01:00
at hrajou mladí, jinak se stěch sr..ček nedostaneme.