Sergio Agüero včera konečne debutoval v drese Blaugranas a po zápase netajil, že ho potešila reakcia fanúšikov po jeho príchode na trávnik.

"Som veľmi spokojný, na tento moment som čakal veľmi dlho a teraz si to musím užívať. Debutoval som, ale ešte dôležitejšie je to, že sme vyhrali."

Z tribún si mohol počuť skandovanie 'Kun, Kun'. Určite ťa to potešilo.

"Bolo to úžasné. Teraz si na to musím zvyknúť. Za tieto milé prejavy sa musím odvďačiť na ihrisku. Očividne ich nemôžem objať, ale dúfam, že si budú užívať moju hru."

Trápilo ťa, keď si videl, že sa Barcelone zo začiatku sezóny nedarilo a to si jej nemohol pomôcť?

"Áno, aj zvonku trpíte, samozrejme, že chcete hrať. Bola potrebná trpezlivosť, mužstvo potrebovalo túto reprezentačnú prestávku, aby získalo trochu viac sebadôvery. Dnes to bolo vidieť."

S Ansu si nikdy predtým nehral, ale čo si myslíš o jeho hre a reakcii fanúšikov na neho?

"Je ešte veľmi mladý a musí toho veľa dokázať. Som rád, že je v našom tíme, musíme ho využívať a pomáhať mu, aby naďalej ukazoval svoj talent. Má ho len málo hráčov."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2021-10-18 09:57:57
čakal som, že dostane aspoň 20 minút a nie len nejakých 5, mohol miesto memphisa prísť, ten už mal toho dosť, teším sa na aguera, už aby hral čo najviac aj s fatim a memphisom :)
2021-10-18 12:06:33
Som rád, že dostáva takú podporu od fanúšikov. Bolo mi ho ľúto v lete keď podpísal a Messi mu odišiel. Chcem, aby sa tu cítil potrebný a šťastný. Z možností, ktoré mal cez leto, tak myslím, že sme stále lepšia možnosť ako Juventus. Aj Chelsea sa o neho zaujímala, ale pri Lukakovi by si veľmi nezahral, čiže podľa mňa by mal byť aj tak rád za to, že hrá za Barcu. Vo veku aký má môže dostať celkom dosť minút.