Barcelona už oficiálne oznámila predĺženie zmluvy s Pedrim do roku 2026 a teraz je jej hlavným cieľom urobiť to isté aj v prípade Ansu Fatiho, ktorý sa nachádza v podobnej situácii. O útočníka má pritom záujem čoraz viac európskych klubov, takže je nevyhnutné, aby si ho Barcelona poistila.

Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že elitné európske kluby vedia o rokovaniach Barcelony s Fatim o predĺžení vzájomnej spolupráce, ale čakajú na vývoj udalostí, pretože Fatiho súčasný kontrakt je platný len do roku 2022. Záujemcovia o Fatiho služby mali pred istým časom pochybnosti o hráčovi, ktorý bol veľmi dlho mimo hru kvôli zraneniu kolena, ale jeho návrat na trávniky bol mimoriadne vydarený, čo zvýšilo ostražitosť záujemcov. Denník píše, že krídelníka sledujú kluby z Anglicka, Talianska, Nemecka aj Francúzska. Jedným z týchto klubov je Manchester United, o čom hovoril už Josep Maria Bartomeu.

Barcelona v súčasnosti rokuje s Fatiho agentom Jorgem Mendesom. Novinár Fernando Polo je názoru, že obe strany už dosiahli predbežnú dohodu už na stretnutí Mendesa s Mateu Alemanym v Porte. Dlho sa vie, že mladý odchovanec La Masie myslí len na pokračovanie v kariére na Camp Nou a nechce venovať pozornosť iným ponukám, čo trochu upokojuje náladu v klubových kanceláriách v metropole Katalánska. Zdá sa, že ostatné kluby vyjdú tentokrát naprázdno.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2021-10-19 17:34:58
ak pustia Fatiho...tak to budú takí kkti akých svet nevidel..
Revive Premium
2021-10-19 17:51:16
Ta nech je. Bude mať miliardovú klauzulu, to si nemôže podľa FFP dovoliť ani Newcastle, ktorý týmto tempom aj tak skončí v Championship.