Tréner Realu Madrid na tlačovej konferencii pred zápasom proti Barcelone priznal, že už má vyskladanú zostavu. Talian dodal, že El Clásico bude veľký zápas, bez ohľadu na to, akí hráči z Realu či Barcelony odišli.

Fede Valverde

"V rozostavení 4-3-3 hrá v strede poľa. Ak ho požiadam, aby zahral v úlohe Rodryga, môže sa pomýliť... alebo naopak. Veľmi dobre viem, ako to vyzeralo v uplynulej sezóne."

Význam víťazstva

"Nemyslím si, že na tom záleží nejako viac. Vo futbale sa všetko veľmi rýchlo mení."

Stratégia

"V Kyjeve sme mali jasný plán, ale každý zápas je iný. Nikdy však nezmeníme našu identitu. Chcem mať mužstvo, ktoré je schopné mnohých vecí. Ak máte jasnú identitu, súper môže tiež predpovedať vaše kroky. 'Prečo nebudeme hrať na protiútoky? Je to najľahší spôsob na strelenie gólu'."

Eden Hazard

"Je na tom dobre a bude s mužstvom. Ťažko očakávať, že hráč vracajúci sa po zranení sa ocitne hneď v základe. Najdôležitejšie je, aby bol s nami."

El Clásico

"Ide o súperenie plné kvality. Mám podobné pocity ako v zápasoch Interu proti Milánu či Chelsea proti Tottenhamu. Nikdy som nevyhral na Camp Nou, takže to môže byť po prvýkrát. V hre sú tri body, ktoré môžu byť neskôr kľúčové v konečnom zúčtovaní. Cítim sa rovnako, ako keby na ihrisku boli Cristiano Ronaldo a Leo Messi. Je to výnimočný zápas. Hráči sú teraz iní. Mládež Barcelony je podľa mňa mimoriadna. El Clásico bude existovať naďalej aj bez Messiho, Cristiana či Ramosa a aj bez tých, ktorí hrajú teraz."

Vinicius VS Fati

"Obe mužstvá sa menia, ale stále pôjde o skvelý zápas. V otázke fyzickej pripravenosti sa zlepšujeme. Ešte nevieme, ako ďaleko môžu zájsť títo hráči. Vieme však, že toto stretnutie bude niečo veľké."

Pocity a obavy

"Strach je niekedy dobrý, pretože nemôžete bojovať s levom a myslieť si, že je to mačka. Strach sa objaví pred zápasom, po tréningu... Je to normálne. Je to príjemné. Nehovorím, že sa bojím. V živote sú horšie veci ako prehra vo futbalovom zápase."

Favorit

"Neviem, kto pristúpi k zápasu v lepšej dispozícii. Favorit tu nie je. Barcelona hrala v posledných zápasoch dobre. V takýchto zápasoch má na výsledok vplyv veľa faktorov."

Zostava

"Pre mňa je zostava už jasná, ale nemalo by sa o nej hovoriť, ak ešte nebola prezradená hráčom. Vracajú sa Carvajal a Hazard. Všetci sú angažovaní."

Zápas

"Je to výnimočný zápas a s ohľadom na to sa naň pripravujeme. Všetci to poznáme. Všetci sa sústredíme na to, aby sme pripravili dobrý plán."

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

6 komentáre
2021-10-24 09:53:12
Teraz alebo nikdy!
2021-10-24 10:08:15
Pokorný plný rešpektu vie čo a kedy má povedať…príde henten náš megakauč a povie, že na nich nemáme, na lm šancu nemáme na titul ťažko ale predvedená hra sa mu lúbi….