Dnešný zápas proti Celte Vigo priniesol jeden zvláštny moment súvisiaci s Philippem Coutinhom. Brazílčan sa ako náhradník rozcvičoval, no do zápasu napokon nezasiahol. K situácii sa vyjadril aj dočasný tréner Sergi Barjuan, no celú situáciu sa snažil zahrať do autu.

Keď sa na Balaídos zranil Ansu Fati, tréner poslal Philippeho Coutinha, aby sa rozcvičil, pretože mal vybehnúť na trávnik práve miesto zraneného krídelníka. Nakoniec sa tak nestalo, pretože Fatiho nahradil Alejandro Balde. Situácia veľmi zvláštna a Barjuan k nej uviedol: "Nemyslel som vtedy na jeho správanie, nevenoval som tomu pozornosť. Počas tých desiatich dní práce s prvým tímom som sa snažil, aby so mnou mali všetci hráči dobrý vzťah. Dnes som jednoducho prijal takéto rozhodnutie, nič viac."

V každom prípade majú iný pohľad španielski novinári, ktorí uvádzajú, že trénerskému štábu sa veľmi nepáčil laxný a nesprávny prístup brazílskeho záložníka počas rozcvičky. Práve to bolo dôvod, prečo Coutinho zostal na lavičke a do zápasu nezasiahol vôbec. Médiá uvádzajú, že Coutinho v Barcelone nadobro skončil a klub sa ho pokúsi stoj čo stoj predať už počas zimného prestupového obdobia.

zdroj: sport.es Alfremartinezz
foto: youtube.com

Diskusia

6 komentáre
2021-11-06 19:50:30
A dosť. Coutinho preč
2021-11-06 19:56:14
mediam neverim. taze zbytocny clanok.