Diego Almeida patrí medzi najperspektívnejších hráčov La Masie. Obranca juvenil A a reprezentant v mládežníckych kategóriách Španielska začína pútať pozornosť veľkých európskych klubov na čele s PSG.

Paris Saint-Germain vždy pozorne sleduje to, čo sa deje v Barcelone. Francúzsky klub ponúkol 17-ročnému Diegovi Almeidovi lukratívnu ponuku s oveľa vyšším príjmom ako má teraz v Barcelone. Parížania by radi zopakovali operáciu ako v prípade Xaviho Simonsa a Kaisa Ruiza. Almeidovi tak predstavili svoj vlastný projekt. Stopéra Barcelony však nesleduje len PSG, ale aj iné elitné kluby z Talianska či Francúzska.

Odchovanec La Masie oslávi 18. rokov 12. februára 2022 a jeho zmluva s Blaugranas je platná do 30. júna 2023 s opciou na predĺženie o ďalšie dva roky, ak budú splnené určité podmienky. Mladík podpísal novú zmluvu s Barcelonou v júli 2020. Jeho cieľom je hrať za Barcelonu, ale PSG tlačí na Španiela, aby zmenil názor. Almeida zatiaľ nedebutoval v drese rezervy Blaugranas, ale na žiadosť Xaviho začal trénovať s prvým tímom.

zdroj: sport.es
foto: twitter/psg

Diskusia

8 komentáre
2021-11-18 08:41:17
Tento pán mi veľmi pije krv priam zvyšuje tlak za peniaze si chce naozaj kúpiť všetko a všetkých vždy sa teším že sním súperi aj real madrid nech vám perez vyfukne zdarma mbbapeho, zaslúžil by si ten nenažranec iba svoju medicínu!
2021-11-18 09:03:06
Nasser, naser si.....