FC Barcelona v poslednom období preverovala možnosti príchodu Ferrana Torresa a Daniho Olma na Camp Nou. Už vopred bolo jasné, že Katalánci si môžu dovoliť kúpiť sotva jedného útočníka, nie to dvoch. Katalánsky denník Sport dnes uviedol, že športové vedenie Blaugranas si už vybralo.

Prioritou pre Kataláncov je Ferran Torres, čo znamená, že Barcelona už viac nemá záujem o útočníka RB Lipsko Daniho Olma. Hráč síce chce prestúpiť na Camp Nou, ale Barcelona prerušila kontakt s jeho agentom. Barcelona sa o Olma zaujímala veľmi dlho a kontakty s jeho agentom boli v poslednom čase intenzívne, ale s vysokou pravdepodobnosťou to nepovedie k ničomu. Tohto týždňové stretnutie už Barcelona zrušila.

Odchovanca La Masie si vyhliadol ešte bývalý športový riaditeľ Blaugranas Éric Abidal a Katalánci sa ho pokúsili kúpiť späť, no nevyšlo to. Súčasné športové riaditeľstvo dalo teraz prednosť Ferranovi Torresovi, ktorý má podobnú cenovku ako Olmo. Katalánci však chcú za Torresa zaplatiť približne 40 miliónov eur, niektoré médiá tvrdia, že 50 miliónov, no Manchester City požaduje až 75-80 miliónov eur. Barcelona sa zatiaľ dohodla na podmienkach transferu s útočníkom, ale rokovania s The Citizens budú ďaleko náročnejšie.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
mito669 Premium
2021-11-30 17:45:58
Správna voľba
2021-11-30 17:51:35
Fuuu, to mi odľahlo, že sa tu nejde preferovať horší odchovanec za rovnakú sumu.(konečne poriadne rozhodnutie)