Barcelonu čaká už 8. decembra náročný a rozhodujúci zápas na pôde Bayernu Mníchov. Odhodlaný zasiahnuť do tohto stretnutia Ligy Majstrov je aj Ansu Fati, ktorý je v súčasnosti stále zranený.

Odchovanec Barcelony sa stále zotavuje zo svalového zranenia, no trénoval aj v utorok, zatiaľ čo mužstvo malo voľný deň. Fati chce stihnúť zápas proti Bayernu a tak vykonával rehabilitačné cvičenia. Xavi naplánoval hráčom dva dni voľna a na tréningu ich očakáva dnes.

V prípade krídelníka neexistuje žiadna záruka, že na konfrontáciu proti Bayernu bude trénerovi k dispozícii. Barcelona je navyše rozhodnutá v jeho prípade vôbec neriskovať a až na budúci týždeň sa na stretnutí hráča s lekárskym tímom a trénerským štábom rozhodne, či do Mníchova nakoniec vycestuje.

Ansu Fati dal jasne najavo, že urobí všetko preto, aby bol na tento zápas fit a práve preto sa včera ukázal v tréningovom centre klubu aj napriek voľnému dňu. Za zmienku stojí, že včera trénovali aj Clement Lenglet a Martín Braithwaite. V prípade Ansu platí, že v tejto sezóne ho naďalej prenasleduje smola, keď kvôli zdravotným problémom odohral len 367 minút v 8 zápasoch, no napriek tomu strelil štyri góly a na jeden ďalší prihral.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

5 komentáre
2021-12-01 09:03:49
Nadpis jak keby tam chcel prestúpiť
2021-12-01 09:51:10
Na chvilu ma zamrazilo