Barcelona zvažuje rôzne možnosti s cieľom posilniť svoj útok a zaujali ju aj ofenzívni hráči Chelsea. Katalánsky denník Sport informuje, že Barcelona kontaktovala Chelsea ohľadom Tima Wernera a Hakima Ziyecha.

Na základe týchto informácií je Chelsea ochotná rokovať o odchode týchto hráčov za finančných podmienok, ktoré môžu byť pre Barcelonu schodné. Denník v každom prípade nešpecifikuje, za akých podmienok by sa operácia mohla uskutočniť. Dá sa však predpokladať, že do úvahy prichádza aj hosťovanie, pretože Sport si myslí, že klub zo Stamford Bridge by mohol prispievať hráčom na časť ich mzdy. K prvým kontaktom došlo už v októbri a obom stranám by sa najviac hodil prestup Ziyecha.

Denník ďalej informuje, že obaja spomenutí hráči by radi hrávali častejšie a preto sú ochotní zmeniť klubové farby. Ako Ziyech (775 odohraných minút), tak aj Werner (687 odohraných minút) nie sú prvou voľbou tréner Tuchela, aj keď sa obaja prekvapivo ocitli v základnej zostave Chelsea v zápase proti Manchestru United. Sport dospel k záveru, že Barcelona môže v každej chvíli aktivovať jednu z možností, pokiaľ sa jej nepodarí zrealizovať prioritnejšie prestupové ciele.

zdroj: sport.es mundodeporti.es
foto: Shutterstock

Diskusia

7 komentáre
2021-12-01 15:10:52
To budú zadarmo? Alebo Laporta narazil na ropu na dvore?

Budeme radi, keď príde niekto za 20M.
Barco10 Premium
2021-12-01 15:53:51
Len nie werner preboha