Barcelona sa zaujíma o Ferrana Torresa, ktorý v lete 2020 prestúpil z Valencie do Manchestru City. Torres má záujem vrátiť sa do španielskej La Ligy a vraj sa už dohodol na podmienkach zmluvy s katalánskou Barcelonou. Blaugranas však musia nájsť spôsob, ako tento transfer zafinancovať.

Napriek tomu, že The Citizens získali Torresa z Valencie za skvelú cenu, v súčasnosti ho nechcú predať za menej ako 70 miliónov eur. Barcelona toľko peňazí nemá a aj keby ich mala, finančné pravidlá La Ligy jej neumožňujú tento obchod uzavrieť. Vedenie klubu preto hľadá alternatívne riešenie.

El Nacional informuje, že schodná je možnosť začleniť Sergiña Desta do operácie. Ide o hráča, ktorý sa pozdáva Pepovi Guardiolovi a Barcelona by si bez neho vedela poradiť. To by mohlo znamenať, že Ferran Torres by sa do Barcelony sťahoval výmenou za Desta a Barcelona by k transferu doplatila nejakú hotovosť.

V každom prípade platí, že rokovania sú naďalej komplikované, ale skutočnosť, že Xavi bude mať od januára k dispozícii Daniho Alvesa, znamená, že Barcelona má na poste pravého beka alternatívu. Na druhej strane však Sergiho Roberta čaká operácia a dlhá maródka, takže bude zaujímavé sledovať, ako sa riaditelia na Camp Nou nakoniec rozhodnú.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

21 komentáre
2021-12-03 08:30:04
ajajaj
8JK8 Premium
2021-12-03 08:31:23
Cancelo, Walker a Dest má Pep nejakú úchylku na pravých bekov ? Do teraz sa odbavoval nakupovaním stopérov...