Nezadržateľne sa blížia rozhodujúce dni rokovaní medzi Barcelonou a Ousmane Dembélé o predĺžení vzájomnej spolupráce. Gerard Romero informuje, že klub predloží Francúzovi posledný návrh zmluvy, ktorý bude mať lepšie podmienky ako ten predchádzajúci.

Barcelona chce mať túto záležitosť uzatvorenú čím skôr a preto tlačí na krídelníka, aby neotáľal s rozhodnutím. Za týmto účelom mu chce predstaviť poslednú, ešte lepšie ponuku. Francúz by mohol zarobiť o jeden miliónov eur viac a k tomu vyššie bonusy. Mzda hráča by po novom bola 11 miliónov eur spolu s bonusmi alebo 7,5 milióna eur bez bonusov. Ak Francúz túto ponuku neprijme, klub sa ho pokúsi počas zimného prestupového obdobia predať. V opačnom prípade hráč odíde počas leta zadarmo.

Najbližší týždeň bude v tejto veci rozhodujúci. V programe El Chiringuito bolo dokonca uvedené, že Dembélé mať Xavimu oznámiť, aby s ním nepočítal vo svojich plánoch na nadchádzajúcu sezónu, pretože má veľmi dobrú ponuku z Anglicka, ktorú chce prijať. Je známe, že o krídelníka súperia kluby ako Manchester United, Tottenham či Newcastle. Agenti Francúza naťahujú rokovania, aby mohli od januári rokovať so všetkými záujemcami a Dembélého tlačia k odchodu z metropoly Katalánska. Konečný verdikt sa v každom prípade dozvieme už čoskoro.

zdroj: sport.es marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

7 komentáre
2021-12-06 18:50:08
Ja tam byl taky a prej se o nej pere i Sparta, ale to jsem jen slyšel přes zavřené dveře ...
2021-12-06 18:59:35
To je smiesny plat. Musel by sa velmi premahat aby zostal. Cou ma 25. Tipnem si ze i DeJong ma viac.