Vedenie FC Barcelona intenzívne pracuje na príchode posíl už počas januárového prestupového obdobia a najväčší záujem má o Ferrana Torresa. Predstavitelia klubu už boli aj v Manchestri, aby preverili situáciu. Médiá teraz informovali, že na to, aby sa transfer sa skutočnosťou, Barcelone chýba 15 miliónov eur.

Angličania chcú za útočníka získať 60 miliónov a Barça je údajne ochotná zaplatiť 45 miliónov eur. Situácia však nie je stratená. Panuje názor, že existuje možnosť, že kluby sa nakoniec dokážu dohodnúť. Katalánci sa už dohodli na podmienkach spolupráce so samotným Torresom. Do konca prestupového obdobia zostáva ešte 50 dní, takže času je dostatok.

Novinári dodávajú, že útočník je veľmi nadšený z možnosti hrávať za Barcelonu. V tomto smere požiadal Pepa Guardiolu o možnosť odchodu a ten dal operácii zelenú za predpokladu, že sa Barcelona dokáže s The Citizens dohodnúť. Mundo Deportivo informuje, že pre Xaviho je prioritou kúpa krídelníka a preferuje hráčov ako Ferran Torres či Dani Olmo. Ak sa Barcelone Torresa aj podarí kúpiť, potom musí nájsť priestor na jeho registráciu. Ten sa dá vytvoriť buď predajom niektorých hráčov alebo ďalším znížením miezd v kádri. V opačnom prípade sa Barcelone nepodarí splniť finančné limity La Ligy. Katalánsky denník Sport preto uvádza, že zrealizovať príchod Torresa nebude jednoduché.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

6 komentáre
2021-12-08 07:26:34
Dnes začne cesta do pekla slávnej znac,jediné sa spoľahnúť že Bayern pošle náhradníkov,čo by som sa veľmi necudoval marketing ovy potenciál barce a benfiky v osemfinále je podstatne iný,kto vie akú úlohu zohra i UEFA,predsa len asi treba zachrániť slávny klub pred cestou do neznama
2021-12-08 07:40:52
Dufam ze to klapne.

Barca potrebuje takehoto utocnika ako sol a idealne co najrychlejsie