Katalánsky denník El Nacional informuje o tom, že Barcelone bol ponúknutý João Felix. FC Barcelona mala o tohto hráča kedysi záujem, ale zdá sa, že túto príležitosť na prestupovom trhu zvažuje aj v súčasnosti.

João Felix bol jedným z najžiadanejších hráčov na trhu v letnom prestupovom období 2019 a nakoniec prestúpil do Atlética Madrid. V drese Los Colchoneros však nepodáva také výkony, aké sa od neho očakávali.

K dnešnému dňu odohral 22-ročný hráč za Atlético 88 zápasov, pričom nastrieľal 20 gólov a k tomu pridal 11 asistencií. Keďže Diego Simeone z neho nedokázal dostať to najlepšie, Felix je pripravený pri najbližšej možnej príležitosti odísť z Wanda Metropolitano, pričom šancu podpísať ho má katalánska Barcelona. Tá sa o jeho prestup pokúsila aj počas uplynulého letného prestupového obdobia, keď ho chcela vymeniť za Antoine Griezmanna, ale k transferu napokon nedošlo.

Záujem každopádne pretrval, pretože 22-ročný ofenzívny futbalista môže Blaugranas pomôcť vyriešiť jej problémy v útoku. Zdá sa, že Griezmann nakoniec zostane v Atléticu Madrid a preto sa Katalánci môžu opäť pokúsiť začleniť do Felixa do výmeny. V súčasnosti nie je jasné, či by Atlético na takýto obchod pristúpilo, aj keď nemá nič proti odchodu hráča.

zdroj: thehardtackle.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
kluc Premium
2021-12-08 14:10:03
Lol, včera som to dával do fóra https://www.90min.com/...
2021-12-08 14:51:11
Musí to byť hrozné pre hráča keď zistí že nechcú a radi by vymenili. Samozrejme že milióny zalepia aj krvavú ranu ???