Útočník Bayernu Mníchov po včerajšom zápase predostrel jasný verdikt. Katalánci opäť prehrali a po prvýkrát za viac ako 20 rokov nepodstúpili zo skupiny Ligy Majstrov. Müller v rozhovore pre DAZN poukázal na hlavný problém v hre katalánskeho tímu.

Katalánci v Allianz Aréne ťahali opäť za kratší koniec a prehrali 3:0, zatiaľ čo Benfika na domácom štadióne porazila Dynamo a na úkor Blaugranas postúpila do osemfinále. Po zápase proti Bayernu bol nahnevaný aj Xavi Hernández, ktorý bez servítky komentoval výkon svojich zverencov na tlačovej konferencii.

Müller pritom poukázal na najpálčivejší problém Kataláncov v rozhovore pre DAZN: "Myslí si, že Barcelona sa nedokáže vyrovnať s intenzitou. Technicky jej nič nechýba, takticky aj technicky má skvelých hráčov. Ale nevedia sa vyrovnať s intenzitou vo futbale na najvyššej úrovni," povedal útočník Bayernu.

Pravdou je, že Barcelona si v dvoch tohto sezónnych zápoleniach proti Bayernu ani neškrtla. V oboch prípadoch prehrala o tri góly, nestrelila ani gól, v domácom zápase nedokázala na bránku Bayernu ani len vystreliť. V skupinovej fáze celkovo zaznamenala len dva góly.

zdroj: mirror.co.uk
foto: Shutterstock

Diskusia

15 komentáre
marko31 Admin
2021-12-09 09:11:51
Trefné. A nebude to tým, ze by sme mali v time starých hráčov, momentálne mame kopec mladíkov a nestíhame. Toto je problém uz dlho, zaspalo sa a nedokážeme konkurovať tým najlepším. Treba zintenzívniť tréningy, prípravu, jednoducho z pohľadu futbalistu tomu obetovať svoj život, nastaviť jasne pravidlá, ktoré sa budu dodržiavať. Rozhodne nam teraz chyba útočník co by dával gol za gólom, ale ako povedal muller, intenzita je ten najväčší problém.
2021-12-09 09:18:44
Ja to vidim vsade, od komentatorov, od komentujucich trenerov i hracov, ze nikto si nevsimol ze mame hracov zrakvenych, ze Depay uplne mimo formy a na Barcu nema, ze Dembele nastupil prvy krat v tejto sezone v zaklade, ze v utoku hraje obranca. Vsetci to beru tak ze toto je Barca bez Messiho. Smiesne. Najhlasnejsi su ti co tomu rozumeju najmenej. :)